16.7 C
Craiova
duminică, 19 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalTânăr muşcat de cal, internat în spital

Tânăr muşcat de cal, internat în spital

Un băiat de 18 ani a ajuns la spital în stare gravă, după a fost muşcat de cal. Incidentul a avut loc duminică, în comuna Izvoarele. Victima, Constantin Ciocârlan, a povestit că atunci când încerca să înhame calul la căruţă animalul s-a speriat şi s-a repezit la el, muşcându-l de mâna stângă. Băiatul a fost transportat imediat la spital. Conform informaţiilor oferite de Cornel Fulga, purtător de cuvânt al Spitalului Judeţean, victima a suferit o fractură deschisă la mână. „Tânărul a fost adus la Urgenţe cu o fractură deschisă la ambele oase ale antebraţului stâng. Împreună cu medicul ortoped am hotărât să-l trimitem la Spitalul Floreasca din Bucureşti“, a spus Cornel Fulga.

După ce a primit îngrijirile necesare la Urgenţe, Constantin a fost transferat cu ambulanţa la Bucureşti, pentru noi investigaţii şi tratament de specialitate.

Tânărul a spus că nu cunoaşte motivul pentru care l-a atacat animalul. „Încercam să-l pun la căruţă şi m-a muşcat. E cam nărăvaş. Nu s-a mai întâmplat să mă muşte, dar e rău“, a afirmat Constantin. Conform medicilor, starea de sănătate a băiatului este stabilă, dar va trebui să rămână ceva timp sub supraveghere medicală.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS