19.2 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024

Rapire cu taxiul

Un elev de 17 ani din Craiova a incercat sa-si rapeasca fosta prietena, in speranta ca asa o va convinge sa se intoarca la el.


Joi, in jurul orei 12.00, pe strada Eugeniu Carada din Craiova, Renato M., de 17 ani, din localitate, elev in clasa a X-a, a fortat-o pe Voni D., de 16 ani, fosta lui prietena, tot eleva in clasa a X-a, dar la alt liceu, sa urce intr-un taxi pentru a se deplasa la o adresa necunoscuta ei. Fata, care venea de la scoala si se indrepta spre casa, a inceput sa plânga, nefiind de acord sa-l insoteasca pe fostul iubit.


Dându-si seama ca e ceva necurat la mijloc, taximetristul Ionut Dinu a tras pe dreapta si i-a dat jos pe cei doi, refuzând sa efectueze cursa. Imediat dupa ce baiatul si fata au coborât, taximetristul a dat fuga la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Dolj, unde a povestit cele intâmplate. Un echipaj de jandarmi a luat urma tinerilor, gasindu-i in scurt timp si conducându-i la sediul Jandarmeriei.


Iubire cu forta


In urma verificarilor, oamenii legii au stabilit ca Renato isi hartuia iubita de mai mult de o luna, cautând-o fie acasa, fie la liceul unde aceasta invata, ori asteptând-o pe traseul dintre scoala si casa si amenintând-o cu violenta, pentru a o determina sa reia relatia de prietenie cu el.


Reactiile tânarului de 17 ani devenisera violente in ultima vreme. Pe 9 martie, Renato a fost sanctionat contraventional de lucratorii Sectiei 2 Politie Craiova pentru ca a spart cu pumnul geamul locuintei fostei sale iubite, iar pe 14 martie s-a ales cu inca o amenda din partea politistilor de la Sectia 3 pentru ca a patruns fara drept in incinta liceului in care invata fata si a amenintat-o pe aceasta cu violenta fizica.


Pentru ultima lui grozavie, care ar putea intruni elementele infractiunilor de amenintare si lipsire de libertate, jandarmii i-au intocmit tânarului dosar penal, care a fost inaintat Parchetului pentru dispunerea masurilor legale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS