19.2 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalFurt de mâncare din spital

Furt de mâncare din spital

Un angajat al Spitalul de Neuropsihiatrie din Craiova a fost prins de jandarmi in momentul in care incerca sa iasa din incinta unitatii sanitare cu sacosele incarcate cu mâncarea bolnavilor.


Joi dupa-amiaza, in jurul orei 18.30, o patrula de subofiteri din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Dolj, care efectua o misiune de mentinere a ordinii publice in Craiova, a observat un individ care sarea gardul Spitalului de Neuropsihiatrie de pe Calea Bucuresti. Jandarmii l-au oprit pe individ si l-au legitimat, aflând ca respectivul se numeste Virgil Ilie, are 35 de ani, este din Craiova si lucreaza in cadrul spitalului amintit ca sobar. Parându-li-se suspect ca salariatul n-a iesit pe poarta, jandarmii l-au intrebat pe Ilie ce duce in sacose. Sobarul si-a dat seama ca n-are pe unde „scoate camasa“, si a recunoscut ca, profitând de neatentia colegilor sai de la blocul alimentar, a sustras mai multe produse din bucataria spitalului: un borcan de trei litri cu compot, doua borcane (de 800 si de 600 de grame) cu pasta de tomate, trei borcane de 600 de grame cu gem de caise, un litru de ulei si circa trei kilograme de pulpe de pui.


Toate bunurile sustrase au fost restituite bucatarilor de la spital, iar Virgil Ilie s-a ales cu dosar penal pentru savârsirea infractiunii de furt.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII