22.3 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalO noapte in flacari

O noapte in flacari

Noile cluburi din Craiova invita tinerii care tocmai si-au incheiat vacantele pe litoral sau la munte sa continue petrecerile in locatii reamenajate sau in localuri deschise recent. Concursurile cu premii surpriza sunt atractiile pentru cei mai multi dintre clienti.


 


Tinerii care s-au intors in Craiova dupa zilele de distractie din statiunile de pe litoral sau de la munte au gasit in Banie, pe lânga vechile locatii, si cluburi noi. Acestea se impun pe piata printr-o oferta mult mai generoasa in ceea ce priveste preturile produselor, dar si prin imbunatatiri din punct de vedere al amenajarii si sonorizarii.


Craiovenii au avut parte de un week-end plin de petreceri cu surprize. Majoritatea celor care s-au intors de pe litoralul Marii Negre din cauza vremii nefavorabile au gasit in Craiova un loc de distractie mai fierbinte ca niciodata. Majoritatea cluburilor care au avut petreceri organizate au fost pline de tineri insetati de distractie. Pe lânga localurile cunoscute de majoritatea petrecaretilor din Banie au aparut unele noi, cum ar fi Karma, Pirates sau Night Fire, care reusesc sa tina pasul cu cluburile de renume. In acest week-end, cel mai fierbinte a fost Clubul Night Fire. Cu o atmosfera de invidiat si o sonorizare care nu lasa loc de comentarii, cu un om in mare forma la pupitru, DJ Luccian, si cu o multime de fete frumoase prezente la petrecerea de vineri seara, tinerii din clubul Night Fire au reusit intr-adevar sa incinga atmosfera. Muzica pe toate gusturile a distrus monotonia care se cam asterne la inceput la o petrecere dintr-un club nou-infiintat in oras. Aici toata lumea a dansat fara intrerupere si nimeni nu a stat jos pâna spre dimineata. Cei mai norocosi s-au ales si cu câte un premiu.


Vali Barbulescu si DJ Optik


Pentru serile speciale, DJ Luccian spune ca va avea si invitati cum ar fi Vali Barbulescu, DJ Optik si poate chiar trupe de renume din muzica româneasca.


„Muzica pe care o ascultam in club acopera o arie foarte variata de ritmuri, pentru ca incercam sa satisfacem si cele mai pretentioase gusturi: de la muzica house, electro, funk, disco, latino si pâna la muzica veche pe care o asculta numai nu anumit segment de public. Acum suntem la inceput, dar speram ca pentru viitor, când o sa reinceapa marile petreceri, sa aducem si câteva animatoare spre deliciul celor care ne calca pragul“, a precizat DJ Luccian, unul dintre putinii DJ din Craiova care au avut posibilitatea de a mixa si in afara granitelor tarii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS