18.4 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalCos cu trandafiri pentru Roxana

Cos cu trandafiri pentru Roxana

Sediul casei de discuri RBA a fost inveselit de un cos enorm cu trandafiri adus de un curier pentru Roxana, componenta trupei Hora.


Mare i-a fost mirarea, mai ales ca nu avea nimic de sarbatorit. Misterul a fost dezlegat insa o data cu citirea biletului ce insotea cosul: „Te iubesc inca de pe vremea când erai in «Scoala Vedetelor»“, declara cu patima indragostitul care s-a semnat Alex.


„Am mai primit sms-uri cu declaratii de dragoste si erau semnate tot Alex, dar, oricât de mult m-as gândi, nu reusesc sa il identific printre cunostintele mele si nu stiu de unde are numarul meu de telefon. Oricum, trandafirii sunt preferatii mei, asa ca nu pot decât sa ma bucur de un astfel de cadou“, a marturisit Roxana.


Roxana spune ca nu a scapat de fani nici la mare. Proaspat intrata in trupa Hora, Roxana face deja furori in rândul fanilor. Aflata in statiunea Costinesti, Roxana a provocat fara voia sa un accident in timp ce inota. Nerabdator sa ii faca o poza, un admirator a fugit repede pe plaja pentru a-si lua aparatul de fotografiat, insa, când a intrat din nou in apa, a fost luat de val cu adevarat. A scapat si aparatul in apa, si ocazia de a se fotografia cu artista lui preferata.


„Valurile erau foarte puternice, asa ca ar fi trebuit sa fie mai atent. Mi-a parut sincer rau ca si-a stricat aparatul, mai ales ca parea destul de performant“, a declarat Roxana.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS