19.8 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalImpact se teme de schimbari

Impact se teme de schimbari

Sosit in Craiova pentru un concert, Rares de la Impact a acceptat sa vorbeasca despre noul album al trupei, despre planurile de viitor, dar si despre „iubirile mai vechi“.


Se anunta o vara plina de evenimente pentru cei doi membri ai trupei Impact. Piesa „Babe“ s-a lansat de câteva saptamâni in Brazilia, Africa de Sud, Spania, Cehia si Slovacia, asa ca membrii trupei asteapta nerabdatori sa vada daca ritmurile lor sunt apreciate si peste granitele tarii. „Deocamdata, piesa a aparut pe niste compilatii si la radiourile din tarile respective. Va trebui sa mai asteptam o perioada pâna când vom afla reactiile celor de acolo“, a precizat Rares.


Impact nu a uitat insa nici de fanii din tara, carora le pregateste o surpriza. „In câteva saptamâni urmeaza sa scoatem un album. Se va numi «Happy» si suntem foarte multumiti de cum a iesit“, a afirmat Rares. Noul material contine zece piese, in acelasi stil inconfundabil cu care Rares si Cristina si-au obisnuit fanii. Impact tine foarte mult la stilul de muzica si nu vor nici in ruptul capului sa-l schimbe. Motivul? O data cu schimbarea stilului, Rares si Cristina si-ar putea pierde o buna parte din fani. „Fiecare trupa incearca sa-si contureze un stil, exista câte o nisa pentru fiecare cântaret. Noi am incercat sa facem o muzica mai desteapta in urma cu vreo câtiva ani, a fost insa prea repede si ne-am reorientat. Acum acel gen de muzica a inceput sa prinda in România, dar noi ne vedem de treaba in continuare si mergem pe stilul cu care ne-am impus“, a spus Rares. Totusi, acesta recunoaste ca un cântaret trebuie sa fie in pas cu schimbarile, atâta timp insa cât nu se confrunta cu deviatii majore de la stil. „In momentul in care ai un stil poti sa-l combini cu alte genuri si sa fii un trendsetter (formator de tendinte – n.r), dar e destul de greu“, a afirmat Rares.


Nu mai vrea la radio


Cei care vor cumpara „Happy“ vor avea ocazia sa-l auda cântând si pe Emanuel (fostul solist de la Stigma), cu care Impact colaboreaza la câteva piese. Se pare ca solistul se intelege foarte bine cu Rares din moment ce au demarat inca un proiect impreuna, incercând sa promoveze muzica de club. „Mai avem si ceva proiecte paralele, separate de ceea ce facem la Impact. Sunt niste piese destul de bune, dar deocamdata prefer sa nu vorbesc despre asta. Veti afla mai multe la momentul oportun“, a declarat Rares. Nici unul dintre cei doi membri nu vrea deocamdata sa se lanseze si intr-o cariera la televiziune, pentru ca prefera sa se concentreze asupra muzicii. Cunoscându-i antecedentele (inainte de a se lansa in domeniul muzical, Rares a fost DJ de radio), câtiva producatori i-au propus lui Rares sa lucreze in radio, dar acesta nu s-a aratat tentat de oferte si i-a refuzat invocând lipsa timpului liber. Acesta considera ca prioritatea – pentru care isi canalizeaza toate energiile – este acum muzica. „Am lucrat la radio inainte sa fac muzica, dar a trecut, ca o iubita pe care am parasit-o demult. Chiar daca mai ramâne nostalgia, nu mai are rost sa ma intorc in radio“, a spus cântaretul. Acesta a dezvaluit ca la sfârstul verii pregateste o surpriza pentru fani. Pentru ca, dupa regulile Impact, „vara acum e aproape gata“, acestia se gândesc deja la piesa pe care o vor promova din toamna.


Ii ocolesc premiile


In ciuda succesului pe care il au la public, cei doi membri de la Impact sunt ocoliti de noroc când vine vorba de premii. Anul trecut, de exemplu, Impact a reusit performanta sa obtina patru nominalizari la Gala Premiilor MTV România, pentru ca in final sa nu obtina nici un premiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS