15.1 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljPostasul din Motatei, arestat

Postasul din Motatei, arestat

Un oficiant postal din comuna doljeana Motatei a fost arestat preventiv vineri, fiind cercetat pentru insusirea fara drept a unor sume de bani depuse de sateni la BANCPOST.


Liviu-Octavian Stanoi, de 40 de ani, din Motatei, este cercetat de Parchetul de pe lânga Judecatoria Calafat pentru savârsirea infractiunilor de delapidare, fals in inscrisuri si uz de fals. Dupa primele cercetari, politistii si procurorii calafeteni au stabilit ca, in perioada 2002-2005, oficiantul postal Stanoi – care avea printre atributiile de serviciu si efectuarea de operatiuni bancare – si-a insusit pe nedrept sumele de bani depuse la BANCPOST de catre titularii de depozite. Incercând sa-si acopere faptele, a falsificat jurnalele de operatiuni bancare si carnetele de economii ale cetatenilor. In urma cercetarilor a reiesit ca Stanoi a creat titularilor de depozite BANCPOST din Motatei un prejudiciu de circa 320 de milioane de lei vechi.


La propunerea procurorilor calafeteni, Judecatoria Calafat a emis vineri pe numele oficiantului postal un mandat de arestare preventiva pentru o durata de 30 de zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS