18.4 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalTurneul Depeche Mode - in pericol

Turneul Depeche Mode – in pericol

Turneul legendarei trupe Depeche Mode (foto) in Statele Unite ar putea fi anulat, dupa ce vocalistul Dave Gahan s-a imbolnavit de laringita. Potrivit site-ului Yahoo!News, grupul muzical a amânat spectacolul pe care trebuia sa il sustina la Chicago pe 11 mai, dupa ce un medic l-a avertizat pe Gahan ca trebuie sa isi menajeze vocea.


Artistul si-a dat seama ca ceva nu este in regula in timpul concertului de pe 10 mai, din Kansas City, când nu a reusit sa isi aduca aminte câteva versuri la momentul potrivit, fanii putând observa cu usurinta ca nu se simtea bine pe scena. Colegul sau de trupa Martin Gore i-a sarit in ajutor, preluând doua dintre piesele lui. Gore le-a spus fanilor ca trupa se confrunta cu „dificultati tehnice“. In cele din urma, concertul a fost intrerupt cu 50 de minute inainte de final.


Impresarul trupei a declarat in fata audientei: „Nu putem sa continuam pentru ca am pierdut omul din centru“. Totodata, la finalul evenimentului, un fan a precizat: „Am avut parte de un pic de consolare, atunci când Martin a preluat totul in mâinile sale. Cu toate acestea, imi doresc sa fi putut face mai mult“.


Trupa Depeche Mode are de sustinut un concert si in România, pe data de 23 iunie, la Bucuresti, pe stadionul „Lia Manoliu“. Ramâne de vazut daca trupa va depasi momentul dificil prin care trece si nu isi va dezamagi fanii din tara noastra.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS