17.8 C
Craiova
sâmbătă, 25 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalCrima oribila la Caracal

Crima oribila la Caracal

O tânara din municipiul Caracal a omorât cu sânge rece un copil de doar trei ani. Fapta s-a petrecut marti seara, in apartamentul din blocul E5, cartierul HCC din Caracal, in care Narcisa Uta, de 25 de ani, din Caracal, locuia impreuna cu Marian Duica, de 33 de ani, din Vladila, angajat la o firma de taxi din localitate. Marian Duica, tatal micutului, obtinuse de curând tutela baiatului, in urma divortului, si a ales sa traiasca alaturi de Narcisa, la rândul ei mama a doi copii din casatorii anterioare.


Micutul a fost omorât in bataie de cea care isi asumase de ceva vreme rolul de mama. Se pare ca femeia l-a lovit pe baiat cu capul de calorifer pâna când l-a lasat aproape fara viata. In cele din urma s-a speriat, l-a luat in brate si a alergat cu el la spital. Politistii din Caracal au stabilit ca baiatul si-a dat ultima suflare in masina, spre spital.


Femeia a fost adusa in arestul Politiei din Caracal, oamenii legii urmând sa efectueze o ancheta pentru a stabili cu exactitate cum s-au desfasurat evenimentele.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS