23.9 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalCadavru in apele Oltului

Cadavru in apele Oltului

Mai multi pescari aflati pe marginea râului Olt au descoperit in apa un cadavru. Primele date culese de anchetatori la fata locului au scos la iveala faptul ca persoana cazuse de curând in apele Oltului.


Ieri, in jurul prânzului, gardianul de serviciu aflat la postul de paza de la Barajul Râureni de pe Olt a fost anuntat de câtiva pescari ca in apele râului se afla un cadavru. „Am fost anuntati in jurul orei 11.10 de o persoana care pescuia in zona barajului ca in apa se afla un cadavru. Am anuntat prin statie echipa de interventie pentru deplasare la fata locului. Dupa ce s-a constatat ca spusele pescarului sunt adevarate, echipa de interventie a anuntat politia, medicina legala si pompierii“, a spus Ion Enache, agent de paza in cadrul societatii Gardienii SRL care asigura paza barajului.


Corpul femeii a fost descoperit intact


La câteva zeci de minute de la anunt, un echipaj de pompieri impreuna cu politistii din cadrul Compartimentului de Investigatii Criminale al Politiei Municipiului Râmnicu Vâlcea au scos cadavrul la mal. Corpul neinsufletit se afla la aproximativ 200 de metri de deversorul lacului de acumulare, la doar un metru de marginea râului. Persoana in cauza era o femeie de 60-70 de ani, cu inaltime cuprinsa intre 1,50 si 1,60 metri. Primele indicii arata ca femeia cazuse de doar câteva zile in apele Oltului. Aceasta era imbracata intr-un taior gros de culoare neagra, mai multe pulovere si fusta de culoare neagra, in picioare purta o pereche de cizme albastre, iar pe cap purta doua basmale tricotate. Potrivit anchetatorilor, este posibil ca femeia sa fie domiciliata in Râmnicu Vâlcea sau in zonele marginase ale Râmnicului. „Cadavrul a fost gasit pe sectorul Nord – Râureni. Intre cele doua puncte nu se mai afla nici un baraj, iar in ultima perioada n-au fost cresteri de debit astfel incât corpul sa fi fost adus de ape din nordul judetului. De asemenea, faptul ca trupul femeii a fost gasit intact, fara exfoliatii in zona degetelor de la mâini, sustine teoria unui deces recent“, a precizat unul dintre anchetatori. Medicii legisti urmeaza sa faca autopsia cadavrului pentru stabilirea cauzei mortii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS