16.4 C
Craiova
vineri, 24 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalUn batrân gelos si-a omorât sotia in bataie

Un batrân gelos si-a omorât sotia in bataie

Duminica noapte, Ion si Maria Ungureanu s-au cinstit cu câteva pahare de alcool. Câteva ore mai târziu, Ion a anuntat decesul sotiei cauzat de o cazatura. Politia a descoperit ca Maria Ungureanu murise in urma loviturilor aplicate de sotul sau.


Ion Ungureanu, de 64 de ani, din Ghimpeteni – Olt, o suspecta pe sotia sa, Maria, ca ar fi avut o relatie extraconjugala cu un vecin. De fiecare data, dupa câteva pahare, barbatul o batea zdravan. Duminica seara, Ion si sotia sa s-au cinstit din nou cu câteva paharele de alcool. Ion si-a adus din nou aminte de faptele sotiei sale si a lovit-o in nenumarate rânduri pâna când aceasta a cazut din picioare. Dupa aceea, Ion s-a culcat. In jurul orei 0.00, Ion s-a trezit si si-a gasit sotia fara suflare. Speriat, barbatul si-a anuntat vecinii ca sotia sa a cazut in mijlocul casei si a murit. Unul dintre vecini a anuntat imediat paznicul de noapte al comunei care, in jurul orei 3.30, a anuntat lucratorii Postului de Politie Ghimpeteni.


Criminalul si-a recunoscut fapta


Politistii s-au deplasat la domiciliul familiei Ungureanu. Acestia au anuntat Inspectoratul Judetean de Politie. La fata locului s-a deplasat o echipa operativa de criminalisti care au stabilit ca trupul neinsufletit al Mariei Ungureanu, de 59 de ani, prezenta multiple leziuni la nivelul fetei si gâtului. Ion Ungureanu nu si-a recunoscut fapta, ci a declarat ca sotia sa a murit in urma unei cazaturi.


In urma necropsiei, medicul legist a concluzionat ca decesul a survenit ca urmare a unui soc mixt hemoragic, cauzat de hemoragia interna, fracturi costale si rupturi ale organelor interne.


In urma cercetarilor efectuate, s-a stabilit ca Ion Ungureanu si-a omorât in bataie sotia. Dupa mai multe audieri, Ion Ungureanu si-a recunoscut fapta, fiind introdus in arestul IPJ Olt si cercetat pentru omor calificat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS