18.4 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjMucegai in paharul cu lapte

Mucegai in paharul cu lapte

Un elev din orasul Bumbesti Jiu a gasit in laptele pe care urma sa il consume mucegai. Imediat au fost sesizati inspectorii Oficiului Judetean pentru Protectia Consumatorului (OJPC) Gorj, care au constatat ca laptele nu era corespunzator.


Constantin Enache, inspector OJPC Gorj, a spus ca, in afara acestui caz, nu s-au inregistrat probleme deosebite in ceea ce priveste distribuirea cornului si laptelui. Totusi, elevii din zeci de scoli din mediul rural, aflate o departare mai mare de 50 de kilometri de un centru urban, primesc doar o data pe saptamina produsele guvernamentale. „La fiecare scoala sau gradinita exista frigidere sau camere separate unde se depoziteaza aceste produse. In loc de lapte se aduce brinza topita, iaurt sau lapte HT in cutiute, iar in loc de corn se dau biscuiti. Multi directori si invatatori solicita diversificarea produselor.


„Cornul si laptele“ au ramas in familie


„Cornul si laptele“ este distribuit in judetul Gorj de firma DEBORA din Danesti, administrata de sotia omului de afaceri Alexandru Lupulescu, care s-a ocupat anul trecut, prin firma LEXIS STAR, de distribuirea produselor. De fapt, cele doua firme, DEBORA si LEXI STAR, patronate de sotii Lupulescu, au participat impreuna la licitatia electronica. Mai mult decit atit, Alexandru Lupulescu a depus formal o contestatie impotriva firmei sotiei. O contestatie a depus si societatea SUCCES,dar ambele au fost respinse. Valoarea unui pachet este de 8.211 lei, de acesta beneficiind 31.568 de elevi din Gorj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS