16.4 C
Craiova
vineri, 24 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalPorsche tamponat de un Volkswagen

Porsche tamponat de un Volkswagen

Seful reprezentantei Volkswagen a ramas fara permis, dupa ce a intrat cu masina pe rosu intr-o intersectie, avariindu-si autoturismul Porsche


Una dintre putinele masini Porsche din Craiova – cea a sefului reprezentantei Volkswagen din localitate – a fost avariata in urma unei tamponari cu un… Volkswagen. In noaptea de joi spre vineri, in jurul orei 23.00, craioveanul Angelo Danut Staicu, de 41 de ani, administratorul firmei SC SERPICO SRL din localitate, iesise la o plimbare prin oras, la volanul autoturismului sau Porsche, cu numarul de inmatriculare DJ-2612. Mergind pe Calea Bucuresti dinspre Piata Centrala catre Teatrul National, Angelo Staicu a ajuns la intersectia de la Universitate, unde – dupa cum aveau sa stabileasca mai tirziu lucratorii Biroului Politiei Rutiere Craiova – fara sa-i pese ca semaforul era pe culoarea rosie, a virat la stinga. N-a apucat insa decit sa traverseze liniile de tramvai, pentru ca a fost lovit violent de un Volkswagen Vento, cu numarul de inmatriculare 0194-BR, condus de Emilian Bana, de 21 de ani, din Craiova, care venea regulamentar pe Calea Bucuresti din sens opus.


Angelo Staicu si oamenii sai s-au dat in spectacol la locul accidentului si in ograda Politiei Rutiere, insa oamenii legii nu s-au lasat impresionati. Politistii l-au sanctionat contraventional pe soferul autoturismului Porsche si, in plus, l-au lasat fara permis de conducere pentru 90 de zile. Daca ar vrea sa conduca masina mai devreme de anul 2006, administratorul dealerului Volkswagen din Craiova ar fi nevoit sa urmeze un curs de legislatie rutiera, unde i se va spune ce trebuie sa faca la culoarea rosie a semaforului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII