15.6 C
Craiova
luni, 20 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDili junior, tentativa de omor

Dili junior, tentativa de omor

Vicepresedintele organizatiei de tineret a PSD Dolj, Claudius Serbanoiu, fiul zgomotosului Dili, a fost implicat miercuri seara intr-un scandal care lasa urme proaspete pe obrazul partidului. Scos din sarite de un amic care, mai in gluma, mai in serios, l-a facut „puscarias“, Dili jr. l-a atacat pe acesta cu un scaun si i-a rupt o mina. Sustinuta de mai multi martori care au asistat la bataia din barul „Matrix“, victima il va acuza pe tinarul lider pesedist de tentativa de omor.

Atac cu sticla, scaun, tac si iar cu scaun

Adrian Danescu, profesor de sport, il cunoaste pe Claudius Serbanoiu de aproape sapte ani. Miercuri seara, intilnindu-se in barul Matrix, intre cei doi s-au incins spiritele. „Il cunosc de mult pe Claudius, iar miercuri seara, cind eram la Matrix, ne-am intilnit intimplator. El era la Internet, iar dupa ce am vorbit putin ne-am luat la cearta“, spune Adrian Danescu. Acesta mai afirma ca vicepresedintele TSD Dolj, Claudius Serbanoiu, a izbucnit la un moment dat si a inceput sa arunce in el cu ce se gasea pe mese: „I-am zis ca eu nu stau de vorba cu puscariasii, ca asa am auzit, ca a facut puscarie prin Grecia pentru spargeri de apartamente. Atunci parca a innebunit. A vrut sa-mi dea cu o sticla de bere in cap, dar nu m-a nimerit. A luat apoi scaunul pe care statea si a vrut sa-mi dea in cap. Eu m-am ferit si am pus mina, dar m-a lovit puternic si mi-a dislocat umarul. A luat apoi alt scaun si a aruncat dupa mine“.

Adrian Danescu nu a scapat insa numai cu atit. Tinarul politician a luat un tac cu care a incercat sa-l altoiasca din nou pe amicul sau, dupa care, povesteste unul dintre spectatori, l-a fugarit cu un alt scaun pina la intersectia de la cinema Patria. Scenele s-au derulat sub privirile citorva zeci de clienti de la terasele de linga Universitate. Doi dintre acestia vor depune marturie impotriva scandalagiului Serbanoiu.

Adrian Danescu s-a prezentat ieri la Institutul de Medicina Legala, unde s-a constatat ca, din cauza loviturilor primite, are nevoie de 22-25 de zile de ingrijiri medicale. El spune ca il va actiona in judecata pe aspirantul la presedintia TSD Dolj:

„Imi tot transmite mesaje sa nu ma pun cu el, ca are bani si ca nu o sa rezolv nimic. Eu o sa depun plingere pentru tentativa de omor, am martori si nu am cum sa pierd. Ce daca are el relatii si vrea taica-sau sa devina senator?“, a mai declarat Adrian Danescu.

„Sint un neica-nimeni, am burta, nu pot sa ma bat…“

In replica, Dili junior se considera victima unui complot pus la cale de adversarii politici ai tatalui sau: „Nu-i adevarat! N-am dat cu nici un scaun. Eu nu pot sa ma bat, pentru ca sint operat la umar. Apoi, am burta pentru ca fac munca de birou si nu alerg… Eu sint un neica-nimeni: stau la terasa, beau o bere si ma uit dupa fetite. Cred ca toata povestea asta este pusa la cale de adversarii lui tata, pentru ca el m-a avertizat ca o sa incerce sa faca din mine un soi de <<Raducanoiu>> din cauza functiei politice la care aspira tata“.

In ceea ce priveste perioada de detentie in Grecia, vicepresedintele TSD Dolj spune ca acolo are prietena si copil si ca nu a incalcat niciodata legea: „Nu este adevarat ce se aude despre mine ca am fost la puscarie in Grecia. Eu imi fac concediul in fiecare an acolo, pentru ca am prietena si un copil acolo. S-a auzit ca am fost la puscarie si in Belgia, si in Germania, dar nu este nimic adevarat. Pe unde am fost, eu nu am incalcat legea. Saptamina viitoare plec in Italia si probabil se va spune ca am stat la puscarie si acolo“, a mai spus Claudius Serbanoiu.

Seful sau direct pe linie de partid, Claudiu Manda – presedintele TSD Dolj, spune ca nu a fost inca informat asupra evenimentelor, dar ca, daca se confirma ca secundul sau este un huligan, acesta va fi judecat politic:

„Eu acum aud prima data de asa ceva. Fiecare raspunde pentru faptele sale, iar daca a provocat scandal probabil ca va fi sanctionat de organele abilitate. Pe linie de partid, regulamentul interior al TSD prevede ca membrii sai sa aiba o conduita corespunzatoare. Daca se va dovedi ca, intr-adevar, Claudius Serbanoiu este vinovat de toate astea pe care mi le-ati spus, cazul sau va fi discutat in sedinta TSD Dolj si, in mod sigur, se vor lua masurile corespunzatoare“, a spus liderul tinerilor pesedisti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS