18.4 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriSe deschide a cincea ediţie CAMEX

Se deschide a cincea ediţie CAMEX

Începând de astăzi, peste 100 de companii din domeniul construcţiilor şi instalaţiilor îşi vor muta sediul de afaceri la Craiova. Acestea vin în întâmpinarea publicului cu produse noi şi reduceri promoţionale.

În perioada 8-11 noiembrie 2007, Craiova este gazda celei de-a V-a ediţii a Expoziţiei Naţionale de Construcţii şi Instalaţii CAMEX. „Expoziţia CAMEX de la Craiova vine să ofere soluţii complete pentru constructori, arhitecţi, ingineri proiectanţi şi instalatori. Programul expoziţiei este diversificat, având drept scop informarea vizitatorilor despre noutăţile din domeniu, crearea de parteneriate şi legături între firmele participante la eveniment“, a declarat Raluca Puşcaşu, PR executiv la ABplus Events, compania organizatoare a evenimentului.

Evenimentul va avea loc în incinta Teatrului Naţional „Marin Sorescu“ din Craiova şi în pavilioanele expoziţionale situate pe esplanada acestuia. „Anul acesta, suprafaţa expoziţională este de peste 3.000 de metri pătraţi (faţă de 2.500 de metri pătraţi anul trecut)“, a declarat Raluca Puşcaşu, PR Executive ABplus. La această ediţie participă peste 100 de companii, din care 30-35% din Oltenia. Acestea expun produse şi servicii pentru amenajări interioare, decoraţiuni, materiale de construcţii, sisteme pentru acoperişuri, sisteme de încălzire, instalaţii, echipamente pentru construcţii, confecţii metalice, aparatură electrică şi echipamente de curăţenie.

CAMEX 2007 vine cu o premieră pentru Craiova – „Ziua Specialistului“ (8 noiembrie, între orele 10.00-13.00), în cadrul căreia se vor organiza demonstraţii şi prezentări de produse; seminarul „Marcajul CE şi libera circulaţie a produselor pentru construcţii“ (9 noiembrie); cursurile din cadrul Programului Naţional de Formare Profesională şi Concursul Naţional CAMEX de Structuri de Acoperire „Acoperiş cu personalitate“, cu premii în valoare de 11.500 de euro (10 noiembrie).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS