21.5 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriRegal automobilistic la Autoshow Oltenia

Regal automobilistic la Autoshow Oltenia

Sâmbata, Camera de Comert si Industrie (CCI) Oltenia a inaugurat cea de-a saptea editie a manifestarii expozitionale Autoshow Oltenia 2006, care se desfasoara in perioada 24-29 iunie, pe platforma RAT Craiova de pe Calea Severinului. Accesul vizitatorilor este liber, programul fiind intre orele 10.00-18.00.


Masini de serie alaturi de cele de lux


Autoshow Oltenia 2006 acorda celor interesati posibilitatea de a se informa rapid asupra produselor si ofertelor comerciantilor de autoturisme. Cei care doresc sa-si achizitioneze un automobil nu vor mai fi nevoiti sa mearga din reprezentanta in reprezentanta. In plus, majoritatea dealerilor ofera posibilitatea unor test-drive-uri pentru zecile de marci pe care le promoveaza. „Manifestarea cu caracter publicitar Autoshow Oltenia 2006 este un amestec de salon auto si târg si are drept scop stimularea comertului cu autoturisme, piese si accesorii auto“, a declarat Gheorghe Albu, presedintele CCI Oltenia, la deschiderea oficiala a evenimentului. Platforma RAT Craiova parea neincapatoare pentru marcile care au expus laolalta masini de lux si masini de serie (BMW, Mercedes-Benz, Crysler, Jeep, Hammer, Infinity, Mustang, Kia, Honda, Hyundai, Mitsubishi, Seat, Renault, Dacia, Nissan). „Nu conteaza ca sunt masini de serie lânga cele de lux. Important e sa convingem ca in Craiova se face ceva si ca aici exista dealeri ai marcilor de prestigiu. Clientul isi poate lua masina care i se potriveste cel mai bine, din Craiova, fara a fi nevoit sa mearga in Timisoara sau la Bucuresti“, a declarat Cezar Scafes, directorul Oltenia Motors, dealer BMW pe Oltenia.


Yamaha pentru comunitari


Pe perioada de desfasurare a târgului, vizitatorii pot vedea si câteva modele de motociclete Yamaha. Acestea i-au atras atentia si viceprimarului Gheorghe Nedelescu care, mai in gluma, mai in serios, se gândeste sa-i doteze pe politistii comunitari cu astfel de modele. „Ar fi bune doua-trei motociclete pentru politia comunitara deoarece nu putem cere performanta daca nu sunt dotati corespunzator“, a declarat Nedelescu.


La Autoshow Oltenia 2006 participa atât dealeri de autoturisme, cât si firme din domeniul pieselor de schimb si accesoriilor auto. Cei interesati pot gasi diverse modele de usi de garaje, geamuri fumurii si sonorizari auto.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS