18.4 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalAmintiri și aplauze la întâlnirea cu legendele fotbalului românesc

Amintiri și aplauze la întâlnirea cu legendele fotbalului românesc

-

Terasa Mall-ului Promenada a găzduit sâmbătă, la prânz, o frumoasă întâlnire a câtorva legende ale fotbalului românesc cu suporterii Științei și totodată ai echipei naționale. Evenimentul s-a datorat unei expoziții inedite, intitulată „Tricouri de legendă ale fotbalului românesc“.

Suporterii au avut ocazia să-i vadă și să interacționeze cu reprezentanții Craiovei Maxima, Silviu Lung, Nae Ungureanu, Sorin Cârțu și Radion Cămătaru, dar și cu portarul Stelei, Helmuth Duckadam. Aceștia le-au acaparat atenția tututor aproximativ două ore. În primă fază au depănat amintiri de la echipa națională și nu numai. Apoi au stat la dispoziția doritorilor pentru autografe și selfiuri.

Trebuie menționat că printre invitați s-a numărat și fostul comentator sportiv Ionel Stoica. Acesta este și autorul unei cărți dedicate „Generației de Aur“, intitulate „A fost odată ca niciodată…în America“.

De asemenea, suporterii l-au putut asculta și pe fostul nostru coleg de la Gazeta de Sud, Ion Jianu. În cazul său putem spune că este autorul mai multor cărți de căpătâi pentru toți cei cu inima alb-albastră. Și nu a fost singurul Jianu cu „pix“ care a urcat pe scenă. Fanii l-au putut aplauda și pe Florin Jianu, autorul cărții „Opt“, apărută, bineînțeles, în memoria marelui Ilie Balaci.

Vezi întreaga desfășurare a eventimentului în video principal!

La final, în sesiunea de autografe și poze, am reușit să-i „smulgem“ din mulțime pe Sorin Cârțu și pe Helmuth Duckadam, care ne-au vorbit despre frumosul eveniment, dar și despre prezentul Superligii.

Citește și: Costel Gîlcă și Alex Crețu au prefațat meciul Farul – „U“ Craiova

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Dolj: Minor de 17 ani, la volan fără permis...

Poliţiști din cadrul Secției nr.2 Poliție Rurală Breasta au...

ȘTIRI GdS