17.6 C
Craiova
duminică, 19 mai, 2024

Scurte ştiri

Bodo, spaima şoselelor

Băieţii de la Proconsul vor da pentru câteva minute muzica pe scârţâitul de roţi. Astăzi, de la 11.15, la ProMotor, în frunte cu Bodo, componenţii formaţiei vin în emisiunea Roxanei Ciuhulescu să se laude cu cele trei maşini ale lor, toate Mitsubishi, două Pajero şi un LS 200. Dacă primele două maşini sunt ale formaţiei şi se împart în turnee, între fumători şi nefumători, LS 200 este numai a lui Bodo. Solistul formaţiei Proconsul, Bodo, este prins la mijloc de colegii de trupă, care spun despre el că este cam agresiv la volan. Puşi pe glume, cei cinci băieţi fac concurs de bancuri cu prezentatoarea emisiunii ProMotor şi se întrec cu maşinile la Ciolpani, pe un teren off-road. Telespectatorii vor avea ocazia să afle cum este alintat Bodo când se află la volan şi ce fată şi-ar dori în formaţie băieţii de la Proconsul.

Corina cântă împreună cu Lumidee

Bijuterii, toalete extravagante, lanţuri, cătuşe, mişcări lascive, atmosferă fierbinte, sunt doar câteva ingrediente alese de regizorul Marian Crişan pentru videoclipul piesei „Let go“, cel mai nou single al Corinei. Şi pentru că artista vrea să surprindă publicul la fiecare apariţie, de această dată Corina a ales o colaborare incendiară cu nimeni alta decât Lumidee, cunoscuta artistă americană de origine portoricană. Filmările pentru videoclipul piesei „Let go“ au avut loc săptămâna trecută într-un club bucureştean şi au durat mai mult de 16 ore, timp în care Corina a schimbat patru outfituri, iar Lumidee trei ţinute, una mai extravagantă decât cealaltă. „Sunt foarte entuziasmată că am reuşit o colaborare cu un nume de top zece american, şi că după feat-ul pe care l-a avut cu Busta Rhymes, Lumidee m-a ales pe mine pentru colaborarea la noul single «Let go». Este o experienţă la care visez de foarte mult timp şi sunt fericită că am reuşit. Lumidee este o artistă de forţă, foarte senzuală şi cu energie fantastică. Ea m-a inspirat şi chiar dacă sunt însărcinată în luna a şasea, am găsit resurse pentru a inventa un personaj pe care nu l-aş fi putut înţelege sau imagina acum ceva vreme, şi anume funkdiva“, a povestit încântată Corina. Alături de cele două artiste, care joacă rolul unor dive pline de sex appeal şi pun pe jar un club întreg, în videoclip apare şi topmodelul internaţional Vali Cosa, cel mai bine cotat fotomodel român peste hotare, care interpretează rolul iubitului Corinei. Coregrafia zecilor de dansatori prezenţi pe platourile de filmare a fost asigurată de Tonkins, un coregraf de culoare foarte talentat, care a ştiut să îmbine de minune în dans energia cu mişcările fierbinţi.

„Mondenii“ revin la Prima TV într-o nouă formulă

După patru sezoane în care v-au încântat cu umor de calitate, urmărind poveştile „mondene“ ale persoanelor publice din show-bizz-ul românesc, „Mondenii“ revin la Prima TV într-o nouă formulă.

Angel Popescu se va alătura Mirelei Zeta, lui Mihai Bendeac şi Andreei Grămoşteanu, într-un nou sezon de skech-uri, care mai de care mai amuzante şi mai savuroase. În interpretarea celor patru actori vor prinde contur personaje precum: Doroftei, Mitică Dragomir, Mircea Lucescu, fetele de la Indiggo, Mihaela Rădulescu, Ştefan Bănică Jr., Andreea Marin, Consuelo şi Adrian Mutu şi lista poate continua. Pe lângă skech-urile cu Elena şi Traian Băsescu, Elena Udrea şi Ţiganii vor apărea câteva rubrici noi şi incitante. „Acasă la Bănel“, „Dorobanţii sitcom“, „Modorcile“, „Fetele dansează“ sau „Hapurile cu Vanghelie şi perle de vedete“ sunt doar câteva dintre propunerile din acest sezon ale „mondenilor“. Dar surprizele nu se opresc aici! După colaborarea din sezonul trecut, Virgil Ianţu va fi din nou invitat special la „Mondenii“. De această dată, vedeta Prima TV se va interpreta pe sine însuşi. Virgil va fi hărţuit de Naomi, care vrea cu tot dinadinsul o a doua şansă. Fie că este la supermarket, la piscină sau singur în lift, din pământ din iarbă verde apare Naomi, care vrea să-i demonstreze că are voce.

„Scene de căZnicie“ la Antena 1

La mijlocul lunii septembrie, Antena 1 va difuza în premieră „Scene de căZnicie“, un serial de comedie în care viaţa de cuplu e prezentată în toate aspectele ei, fără false pudori sau ochelari roz, cu multă ironie şi umor tăios. Îndrăgiţii actori Valentin Uritescu şi Silvia Năstase sunt Nae şi Tanţa Vulcănescu. După 40 de ani de căsnicie, frustrările şi reproşurile se ţin lanţ, mai ales din partea Tanţei, o fostă frumuseţe, dezamăgită de soţul lipsit de ambiţie. Din fericire, Nae dă şi el la fel de mult cât primeşte şi deseori îl amuză, în secret, inventivitatea cu care Tanţa încearcă să scape de el definitiv. Dana Voicu şi Marius Drogeanu sunt Marina şi Relu Crăciun, oameni care se apropie de 40 de ani. Deşi amândoi provin de la ţară, Marina se crede superioară lui Relu. Parvenită şi snoabă, casnica plictisită îşi petrece zilele tocând banii şi nervii soţului. Relu munceşte toată ziua, iar seara, când ajunge acasă, face tot posibilul să-şi ignore nevasta, fapt care o scoate din minţi, desigur!

Olimpia Olari şi Liviu Varciu sunt Sonia Mazilu şi Mihai Dogaru, doi tineri care abia s-au mutat împreună. Sonia e dintr-o familie bogată şi câştigă foarte bine ca manager la firma fostului ei iubit. E cam scorţoasă şi înţepată, dar e îndrăgostită lulea de Mihai, un boem care vrea să ajungă scenarist, însă e sărac lipit pământului. Ea îl ţine acasă, cu condiţia să scrie şi să se ocupe de menaj, ceea ce bineînţeles nu se prea întâmplă, iar asta duce la înţepături şi chiar certuri, întotdeauna rezolvate în dormitor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS