16.2 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalZiua informării preventive , la ISU Mehedinţi

Ziua informării preventive , la ISU Mehedinţi

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Drobeta” al judeţului Mehedinţi a organizat astăzi, cu ocazia Zilei informării preventive, activităţi de informare a cetăţenilor într-unul din centrele comerciale din municipiul Drobeta Turnu Severin.

La această acţiune, personalul Inspecţiei de Prevenire din cadrul ISU Mehedinţi a împărtit pliante cetăţenilor, informându-i despre riscurile la care se supun, precum şi modalităţile de prevenire a acestora.  De asemenea, la eveneiment a participat şi personalul SMURD care a verificat tensiunea arterială a tuturor persoanelor interesate.

În localităţile Hinova, Jiana şi Eşelniţa, odată cu controalele efectuate de către Insprecţia de Prevenire s-au organizat puncte mobile de informare.

De asemenea, la totate subunităţile Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Drobeta” al judeţului Mehendinţi s-a organizat Ziua porţilor deschise.

Cei care au vizitat subunităţile ISU au avut ocazia să vadă şi să cunoască echipajele de pompieri, precum şi tehnica de intervenţie din dotarea acestora.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS