25.1 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalCupa Olteniei la pescuit sportiv

Cupa Olteniei la pescuit sportiv

Pescari sportivi din ţară şi din Craiova s-au întrecut în măiestrie, timp de trei zile, pe balta de la Fântânele, lângă comuna doljeană Radovan, în cadrul concursului „Cupa Olteniei 2008“, organizat de Asociaţia Pescarilor Sportivi „Oltenia“, în perioada 10-13 iulie. În competiţie s-au înscris 27 de echipe alcătuite din câte doi pescari, din Bucureşti, Timişoara, Lugoj şi Craiova. Concursul s-a încheiat ieri, la ora 10.00, câştigătoare fiind desemnate echipele care au reuşit să prindă cele mai mari cantităţi de peşte, cu menţiunea că exemplarele sub două kilograme nu s-au „punctat“.

Locul I a fost adjudecat de Marian Constantin şi Claudiu Cosma, cu un total de 43,02 kilograme. Pe locul doi s-a clasat echipa formată din Sorin Ticu şi Dan Pop Coman, cu o cantitate de 38,68 kilograme, pe podium urcând şi echipa Claudiu Gavrilescu – Cosmin Ilie, cu 25,38 kilograme de peşte. Pe lângă trofee, diplome şi medalii, câştigătorii au primit şi premii în bani, respectiv 4.000, 2.500 şi 1.500 de lei.

Peştele cel mare, un crap de 7,18 kilograme, a fost prins de echipa Paul Popescu – Vali Nedelea, care au fost premiaţi, de asemenea, cu diplome şi medalii, precum şi cu un premiu în bani în valoare de 1.000 de lei.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU