15.9 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateSRR precizează că a pus la dispoziția reprezentanților Parchetului toată documentația solicitată

SRR precizează că a pus la dispoziția reprezentanților Parchetului toată documentația solicitată

Societatea Română de Radiodifuziune (SRR) precizează că reprezentanți ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 București s-au prezentat, astăzi, la sediul instituției pentru ridicarea unor înscrisuri și menționează că Radio România a pus la dispoziția acestora toată documentația solicitată, informează Agerpres.
„În cursul zilei de 17 noiembrie, s-au prezentat la sediul Societății Române de Radiodifuziune reprezentanți ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 București pentru ridicarea unor înscrisuri. Radio România a pus la dispoziția acestora toată documentația solicitată. În acest moment nu suntem în măsură să oferim mai multe detalii, dar vă asigurăm că Radioul public va continua să-și informeze cu onestitate ascultătorii asupra oricăror elemente de noutate în cauza ce face obiectul acestor cercetări, în măsura în care acestea o privesc”, se arată într-un comunicat al Radioului public transmis AGERPRES.
Polițiștii Direcției de Investigare a Criminalității Economice și procurori efectuează, joi, percheziții la Societatea Română de Radiodifuziune (SRR) într-un dosar care vizează fapte de abuz în serviciu și conflict de interese, cu un prejudiciu estimat de 400.000 de lei, potrivit unor surse judiciare.
Sursa citată arată că perchezițiile au loc la SRR și la punctul de lucru al unei firme de turism, dosarul vizând acordarea unor contracte de achiziție.
De asemenea, vor fi puse în executare 11 mandate de aducere, precizează sursa menționată.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS