22.3 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateDolj: Depistați conducând sub influența băuturilor alcoolice

Dolj: Depistați conducând sub influența băuturilor alcoolice

Ieri, în jurul orei ora 07.45, pe D.N. 6 B, polițiști rutieri din cadrul Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naționale și Europene l-au depistat în trafic pe B. Florian, în vârstă de 41 de ani, din comuna Şimnicu de Sus, Dolj în timp ce conducea un autoturism deși se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, astfel că a rezultat valoarea de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Polițiștii rutieri au întocmit dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile legale.

Aseară, pe D.N. 55A, în localitatea Rast, polițiști din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Rast l-au depistat în trafic pe S. Florel, în vârstă de 51 de ani, din orașul Motru, județul Gorj în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat. Șoferul a fost condus la Spitalul Băileşti unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, totodată pe numele său fiind întocmit și dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere sub influența băuturilor alcoolice.

Polițiștii Secției 14 Poliție Rurală Bârca, aflați în serviciul de patrulare, în localitatea Goicea, l-au depistat, aseară, pe S. Valentin, în vârstă de 25 de ani, din comuna Bistreț, Dolj în timp ce conducea un moped neînregistrat, fără a poseda permis de conducere şi având o alcoolemie de 1.16 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii l-au condus pe tânăr la Spitalul Segarcea unde i s-au prelevat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, totodată întocmindu-i dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis, conducere vehicul neînregistrat și conducere sub influența băuturilor alcoolice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS