18.7 C
Craiova
vineri, 24 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateGerul lasă craiovenii fără căldură

Gerul lasă craiovenii fără căldură

Cinci asociaţii de proprietari din Craiova rămân sâmbătă fără căldură şi apă caldă, din cauza avariei care s-a produs  în zilele de 13 şi 14 decembrie la punctele termice care le furnizează energie termică. Este vorba de PT 3 Calea Bucureşti, care furnizează căldură proprietarilor din Asociaţia 5 Lăpuş, şi PT Lăpuş-Argeş, care furnizează căldură locatarilor din Asociaţiile 1 Lăpuş, Cămin Electroputere, IUG1 şi IUG2.
„Am avut avarii pe reţeaua de agent termic şi am încercat să remediem de urgenţă, pentru ca proprietarii să nu stea în frig. Din păcate, trebuie să mai intervenim, dar din cauza temperaturilor scăzute am amânat această intervenţie pentru când temperaturile vor mai crește. Dar cum nu putem funcţiona, vom interveni în cursul zilei de sâmbătă. Eu şi reprezentantul CEO am stabilit acest lucru la faţa locului. Acesta este şi motivul pentru care i-am anunţat pe proprietari că sâmbătă rămân fără căldură“, a precizat Sabin Mihai, directorul tehnic al SC Termo Craiova SRL.
Întreruperile vor fi între orele 9.00 şi 23.00 şi vor afecta blocurile situate în zona delimitată de strada Ştiinţei şi strada Calea Bucureşti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS