16.4 C
Craiova
vineri, 24 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateStrăzi închise în centrul Craiovei

Străzi închise în centrul Craiovei

Primăria Craiova închide câteva străzi pentru instalarea unui sistem de bariere (bolarzi retractabili), care să limiteze accesul auto în perimetrul viitoarei zone pietonale din centrul istoric al municipiului Craiova. Restricţiile intră în vigoare chiar de astăzi.
Astfel, începând cu 6 aprilie, se va închide circulaţia rutieră pe strada Theodor Aman, sectorul de drum cuprins între intersecţia cu strada Mihail Kogălniceanu şi intersecţia cu strada Lipscani, pentru o perioadă de șapte zile lucrătoare. Din data de 18 aprilie se va închide circulaţia rutieră pe strada Panait Muşoiu, sectorul de drum cuprins între intersecţia cu bulevardul A.I. Cuza şi cea cu strada Olteţ, pentru o perioadă de șase zile lucrătoare. Ulterior, începând cu 26 aprilie, se va închide circulaţia pe strada C. Nicolaescu-Plopşor, sectorul de drum cuprins între intersecţia cu strada Olteţ şi cea cu strada Lipscani, pe o perioadă de șase zile lucrătoare.
În perioada de instituire a restricţiilor de circulaţie, traficul rutier se va desfăşura pe străzile adiacente. „Aceste lucrări reprezintă o măsură ce se realizează în cadrul proiectului MODERN – Mobility, Development and Energy use ReductioN şi constă în amplasarea pe partea carosabilă a străzilor Theodor Aman, Panait Muşoiu şi C. Nicolaescu-Plopşor a unor sisteme cu bolarzi retractabili poziţionaţi la limita perimetrală a viitorului centru istoric al municipiului Craiova, zonă care după reabilitare va deveni preponderent pietonală“, informează Primăria Craiova, printr-un comunicat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS