16.4 C
Craiova
vineri, 24 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateInformaţii despre asigurarea locuinţelor

Informaţii despre asigurarea locuinţelor

Populaţia cu acces la internet are la dispoziţie un nou mijloc de a afla informaţii despre ce înseamnă să-ţi asiguri locuinţa împotriva incendiilor, a inundaţiilor, a exploziilor sau a eventualelor cutremure. Zilele trecute, revista de specialitate Media XPRIMM a lansat un site destinat asigurărilor de locuinţe: www.asigurarealocuintelor.ro.
„Site-ul reprezintă o nouă componentă a unei ample campanii, demarată de Media XPRIMM, de educare şi informare a populaţiei în ceea ce priveşte conceptul de asigurare şi produsele specifice“, spun reprezentanţii Media XPRIMM.
Portalul explică detaliat ce sunt asigurările de locuinţe, riscurile acoperite, care sunt preţurile unor astfel de asigurări, legislaţia în domeniu şi altele. Pe site este dat şi un exemplu din Craiova, prin care Media XPRIMM arată la ce sunt bune asigurările de locuinţe. Este vorba despre explozia devastatoare din Rovine de acum câţiva ani, care a distrus agoniseala de o viaţă a multor familii. În România există o lege privind asigurarea obligatorie a locuinţelor, însă ea nu a intrat în vigoare, tot fiind amânată în anii electorali.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

4 COMENTARII