25.1 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateA ascuns un televizor sub fustă

A ascuns un televizor sub fustă

O craioveancă a fost prinsă în flagrant într-un hipermarket, în momentul în care încerca să fure un televizor, ascunzându-l sub fustă.
Elena Tomescu, de 18 ani, a plecat vineri la „cumpărături“ în hipermarketul PIC Craiova, însoţită de prietenele sale Ilinca-Jenica Codreanu, de 29 de ani, şi  Elena Zătreanu, de 23 de ani, toate din localitate.
Cele trei au încercat să înşele vigilenţa personalului de pază. Ilinca-Jenica Codreanu şi Elena Zătreanu au ajutat-o pe Elena Tomescu să-şi ascundă sub fustă un ditamai televizorul LCD marca Provizion. Ca să nu-i cadă în mers, l-au strâns bine cu brâul. În plus, tânăra a încercat să subtilizeze şi o cameră video Canon, pe care a dosit-o… între sâni. N-au avut însă noroc. Au fost oprite la ieşire de personalul de pază, care urmărise cu mare interes pe camerele de supraveghere cum se chinuiseră cele trei să ascundă aparatura sub haine.
Au fost chemaţi imediat şi poliţiştii din Craioviţa Nouă, care le-au condus pe tinere la Secţia 5, pentru a le chestiona în legătură cu cele întâmplate. Prejudiciul, în valoare de 2.500 de lei, a fost restituit hipermarketului, iar cele trei tinere s-au ales acum cu dosare penale pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.
Elena Tomescu nu se află la prima infracţiune de acest gen. Anul trecut, poliţiştii de la Secţia 5 Craiova i-au întocmit dosar penal pentru furtul din supermarketul PENNY a unor mezeluri, pe care le-a ascuns tot sub fustă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

8 COMENTARII