16.4 C
Craiova
vineri, 24 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateBashtawi ramâne arhitect-sef

Bashtawi ramâne arhitect-sef

Urbanismul Baniei nu iese de sub conducerea Mihaelei Al-Bashtawi, in ciuda faptului ca oficialii Craiovei au prezentat-o pe arhitecta-sef ca si plecata.


Demisia arhitectei-sef a Craiovei, Mihaela Al-Bashtawi, depusa la primarie pe 23 octombrie 2006, a fost retrasa cu o zi inainte de expirarea perioadei de preaviz de 30 de zile, 26 noiembrie, care ar fi insemnat parasirea efectiva a dispozitivului urbanistic al municipalitatii, pe care il condusese zece luni. Desi declarase ca nu mai vrea sa lucreze in administratie, ba chiar refuzase oferta de director adjunct al Directiei urbanism, Mihaela Al-Bashtawi a cedat insistentelor primarului Craiovei de a ramâne la cârma echipei. Primarul Antonie Solomon a declarat ca nu doreste sa renunte nici la serviciile arhitectului Mihai Cojocaru, angajat pe baza de contract de colaborare si anuntat drept candidat sigur la functia de director al Directiei urbanism, daca acesta intentioneaza sa lucreze in primarie.


Concurs si dispozitie anulate


Pentru ca Agentia Nationala a Functionarilor Publici (ANFP) organizase deja concurs pentru ocuparea postului de director al Directiei urbanism pe 8 si 9 ianuarie 2007, primaria intentioneaza sa ceara acum anularea examenului, actiune pe care seful Serviciului resurse umane, Ioan Acrivopol, o considera formalitate. Primaria a anulat si dispozitia primarului prin care Violeta Barcan, sefa Serviciului intocmire si eliberare certificate de urbanism, fusese delegata sa semneze autorizatiile de construire.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS