22.3 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateTrafic de influenta la CFR Craiova

Trafic de influenta la CFR Craiova

Judecatorii Tribunalului Dolj l-au gasit vinovat pentru savârsirea infractiunii de trafic de influenta pe merceologul Naramzoiu de la Divizia Electrificare CFR Craiova.


George Vivi Naramzoiu, de 39 de ani, angajat al Diviziei Electrificare CFR Craiova, a fost condamnat de judecatorii Tribunalului Dolj pentru savârsirea infractiunii de trafic de influenta, dupa ce fusese prins in flagrant de politistii doljeni cu banii marcati in buzunar.


Flagrant la restaurantul Intim


Povestea traficului de influenta are originea in interesul pe care il avea Mihai Scarlatescu, patronul unei firme din Craiova, pentru a inchiria un teren aflat in administrarea Diviziei Electrificare CFR Craiova. Oamenii legii au retinut ca Naramzoiu i-a cerut 100 de euro lui Scarlatescu „pentru a interveni pe lânga directorul societatii in vederea atribuirii in conditii certe si avantajoase a unui contract de inchiriere pentru o suprafata de teren“. Se pare insa ca suta de euro nu i-a ajuns lui Naramzoiu, astfel ca acesta a cerut un „supliment“: inca 100 de euro, plus o masa la restaurant.


Patronul Scarlatescu s-a simtit tras pe sfoara si a dat fuga la politie, povestind cele intâmplate. Politistii de la Serviciul de Investigare a Fraudelor, sub coordonarea unui procuror al Parchetului de pe lânga Tribunalul Dolj, au organizat rapid un flagrant, folosind bani marcati, pe care scria „TRAFIC“ cu cerneala fluorescenta.


Flagrantul a fost organizat pe 13 martie, la restaurantul Intim din Lapus. In jurul orei 20.30, dupa ce Scarlatescu ii inmânase spaga lui Naramzoiu, in local au patruns procurorul si politistii. Merceologul nici nu apucase sa-si termine pizza comandata. Intr-unul din buzunarele sale au fost gasite bancnotele marcate, iar pe mâini si pe buzunare era „patat“ cu vopsea fluorescenta.


Trimis in judecata de procurori, George Vivi Naramzoiu a fost gasit vinovat, luni, de Tribunalul Dolj. Judecatorii l-au condamnat la un an si jumatate de inchisoare, dar, având in vedere si cuantumul spagii, au apreciat ca este oportuna suspendarea conditionata a executarii pedepsei.


Trecut pe alta functie


Naramzoiu isi desfasoara in continuare activitatea la Divizia Electrificare CFR Craiova. „Nu a fost dat afara. Lucreaza inca la noi, insa nu mai este merceolog, ci a fost trecut pe alta functie, unde sa nu aiba gestiune“, a declarat Marian Spinu, seful Diviziei Electrificare CFR Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU