19.4 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateOltencele fac furori peste hotare

Oltencele fac furori peste hotare

Ca româncele sunt frumoase o stie toata lumea, iar succesul de care se bucura manechinele de la One Models peste hotare nu face decât sa confirme acest lucru.


 


Singapore, Thailanda sau China sunt doar câteva dintre destinatiile unde manechinele de la One Models si-au petrecut vacanta de vara. Modelele nu au mers insa pentru a se destinde, ci pentru a munci. Unul dintre avantajele meseriei de manechin este acela ca ai ocazia sa calatoresti in diverse locuri de pe pamânt.


La capitolul dezavantaje s-ar inscrie insa faptul ca trebuie sa muncesti chiar si când ceilalti au vacanta. Pentru ca mai toate manechinele de la agentia One Models sunt studente sau eleve, de cum vine vacanta de vara, acestea pot parasi urbea pentru a lucra peste hotare. Astfel, tinerele ajung sa-si petreaca vacanta de vara facând pictoriale pentru reviste de top sau aparând in reclame pentru firme consacrate.


 


Debutantele confirma


 


Mariana Hondor, unul dintre multele manechine de succes de la agentia craioveana, s-a intors recent tocmai din China, unde a participat la o multime de castinguri. In cele câteva saptamâni petrecute in tara cu cea mai numeroasa populatie de pe glob, tânara nu prea a avut timp pentru vacanta pentru ca a stat mai mult in fata camerelor de fotografiat sau de filmat. Mariana Hondor nu a fost insa singurul model care a vizitat in „interes de serviciu“ alte continente. Alexandra Alecu a ajuns in Thailanda, Laura Gorun lucreaza in Australia, iar Laura Parici si Madalina Ionescu au avut ocazia sa viziteze Hong Kong-ul. Nici Stefania Constantin nu s-a lasat mai prejos si a plecat tocmai in Singapore, fiind insotita de Alice Tomescu, o „achizitie“ recenta de la One Models.


„Pe Alice am descoperit-o anul trecut pe când a participat la un concurs de Miss Boboc, organizat de Colegiul National «Elena Cuza». In scurt timp a devenit manechinul agentiei noastre“, a spus Toni Dinca, patronul agentiei. Fetele au avut castinguri in tarile asiatice pentru ca multe agentii de manechine europene prefera sa-si sisteze activitatea timp de câteva saptamâni in fiecare vara. Din toamna insa, sezonul se redeschide, iar ofertele nu le ocolesc nici pe frumoasele din Cetatea Baniei. In septembrie, Iulia Savulescu si Madalian Ghena pleaca la Milano. Frumusetea este insa doar o conditie, nu si un garant al succesului.


A luat bacul cu 10


„Sunt foarte multe fete frumoase, dar putine ajung topmodele. Pentru a ajunge un manechin de succes, o tânara trebuie sa munceasca foarte mult“, a afirmat Toni Dinca. Printre calitatile pe care trebuie sa le aiba o tânara care ajunge sa zâmbeasca suav de pe coperta unei reviste celebre pentru femei se numara perseverenta, capacitatea de a se adapta repede in orice mediu (nu este usor sa te descurci singura intr-o tara straina, despre care nu stii decât ce ai citit prin cartile de geografie), precum si inteligenta. Conceptia conform careia tinerele fermecatoare care defileaza pe podium pentru a va prezenta cele mai noi colectii de moda ar avea un coeficient de inteligenta mai scazut nu se probeaza. Ca dovada, manechinele de la One Models care au dat bacalaureatul in acest an au obtinut rezultate foarte bune si au fost acceptate la facultati de prestigiu. Elena Gavrila, absolventa a Colegiului National „Carol I“, a obtinut 10 la toate cele sapte probe de la bacalaureat, iar din toamna va studia la Universitatea din Bucuresti. Tot in Capitala a ales sa-si petreaca anii studentiei si Stefania Constantin, care a obtinut 9.80 la bacalaureat. Cristina Gavrila a preferat insa sa ramâna in Craiova si sa urmeze cursurile Facultatii de Medicina.


Narcisa Croitoru, si ea manechin la One Models, este novice in bransa, asa ca nu a participat inca la castinguri desfasurate in afara tarii, dar spera sa se faca remarcata. Peste numai trei saptamâni ea va participa la Miss Turism, un concurs national care se va desfasura la Busteni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS