22.3 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateAndreea Raicu vrea sa joace in filme

Andreea Raicu vrea sa joace in filme

Cum apare tot timpul in topul celor mai frumoase femei din România si este cunoscuta publicului datorita emisiunilor pe care le-a prezentat de-a lungul timpului, era si normal ca Andreea Raicu sa primeasca propuneri de a juca in productii românesti. Pâna acum le-a refuzat, insa nu categoric.


 


Intâi au fost telenovele sud-americane care si-au câstigat repede fani in rândul românilor, dupa care televiziunile românesti si-au zis ca n-ar fi rau sa treaca si la productii autohtone. In prezent telenovelele românesti au devenit un adevarat fenomen. Unul dintre motivele pentru care serialele au câstigat repede simpatia publicului este si faptul ca actorii sunt vedete consacrate. Cum era de asteptat, frumoasa Andreea Raicu a primit si ea oferte de a juca in productii românesti.


„Am primit foarte multe propuneri, dar nu am fost tentata si de o cariera in actorie. Pâna la un moment dat nu m-au impresionant absolut deloc ofertele de a juca intr-un film, dar acum cred ca as accepta. Raspunsul meu depinde de calitatea respectivei productii cinematografice“, a afirmat fostul manechin. Andreea Raicu nu ar juca in telenovele pentru ca stie ca filmarile la astfel de seriale i-ar rapi foarte mult timp.


Colectie cu succes


„Un rol intr-o telenovela nu este exact lucrul pe care mi-l doresc, pentru ca asta ar insemna sa renunt la televiziune“, a completat frumoasa bruneta. Pe lânga actualul proiect de televiziune in care este implicata, Andreea are si o linie proprie de haine. Modesta, aceasta a tinut totusi sa precizeze ca nu se poate numi designer doar pentru ca a colaborat la crearea unei colectii de articole vestimentare. In aceasta vara, fostul manechin a urcat pe podium, alaturi de buna sa prietena Irina Schroeter, in calitate de creator de moda.


„Ideea acelei colectii a pornit de la faptul ca toata lumea isi dorea sa se imbrace ca mine, dar din pacate acele articole vestimentare nu se gaseau in magazine pentru ca erau special create de Irina pentru mine. Vestimentatia in care apar la sedinte foto, emisiuni tv sau evenimente mondene este facuta de prietena mea. Tocmai de aceea am dorit sa facem colectia, pe care am prezentat-o vara aceasta la Festivalul de Moda de la Iasi“, a precizat Andreea.


Chiar daca criticii de moda nu au fost impresionati de calitatile sale de designer, vedeta s-a declarat impresionata de impactul pe care l-a avut colectia sa asupra publicului.


„A fost foarte amuzant ca dupa prezentarea de moda cineva a venit la mine si mi-a zis: «Ai observat ca toate fetele alea erau imbracate ca tine?». Ei bine, aceasta era si ideea colectiei“, a spus prezentatoarea, care in toamna va lansa o noua linie de haine.


Frumusetea se dobândeste


Andreea Raicu a trecut de la statutul de manechin de succes la acela de prezentatoare de televiziune, ajutata fiind de aspectul sau fizic de invidiat. Aceasta a mentionat totusi ca nici cele care nu sunt daruite cu o frumusete naturala nu ar trebui sa dispere. O cosmeticiana si un stilist bun pot fi adesea garantul unei frumuseti rapitoare. „Orice om poate fi «lucrat» incepând cu parul si machiajul. Orice lucru poate fi corectat, in cazul in care nu sunt defecte majore, bineinteles“, a spus vedeta.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS