16.4 C
Craiova
vineri, 24 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateScolile ramân fara geamuri

Scolile ramân fara geamuri

Conducerile mai multor unitati de invatamânt din Petrosani – judetul Hunedoara sunt disperate, deoarece saptamânal sunt nevoite sa inlocuiasca geamurile care sunt sparte in week-end, pentru ca accesul in curtea scolilor nu este ingradit nimanui.


Situatia persista, in ciuda faptului ca aproape toate institutiile de invatamânt au paza, insa prea putini sunt cei care au fost vreodata sanctionati.


„In fiecare zi de luni suntem nevoiti sa punem geamurile care se sparg cu mingea in zilele de sâmbata si duminica. Am avut chiar si situatii in care am chemat politia si i-a identificat pe cei care ne produc pagubele, dar tot nu am reusit sa facem nimic. Nu mai stim cui sa cerem ajutor“, a spus Olga Markos, directorul Scolii Generale „Avram Stanca“ din Petrosani, unitate de invatamânt aflata in centrul orasului.


De aceeasi parere sunt si directorii scolilor de la periferie, unde hotii au furat tot ceea ce au putut si unde curtea scolii este plina de PET-uri de bere la fiecare inceput de saptamâna. Geamurile se sparg si aici, chiar daca multe au plase si gratii. Unele scoli au paza pe timpul noptii si in week-end.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS