11.4 C
Craiova
miercuri, 29 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalLiverpool, umilită de Napoli. Jurgen Klopp nu se simte în pericol

Liverpool, umilită de Napoli. Jurgen Klopp nu se simte în pericol

Liverpool, finalista ediţiei trecute, a fost învinsă de Napoli cu scorul de 4-1, miercuri seară, în prima etapă a grupelor Ligii Campionilor. Italienii au condus cu 4-0 pe stadionul „Diego Maradona“, prin golurile marcate de Zielinski (‘5 – penalti, ’47), Anguissa (’31) şi G. Simeone (’44). Golul de onoare al „cormoranilor“ a fost reuşit de Luis Diaz.

Ţinând cont de parcursul sub aşteptări din noul sezon competiţional, antrenorul german al lui Liverpool, Jurgen Klopp, a fost întrebat dacă îşi simte postul pus în pericol.
„Nu chiar, dar cine știe? Patronii sunt diferiți (faţă de cei ai lui Chelsea, care l-au demis pe Tuchel – n.r.). Ai noștri sunt mai calmi și se așteaptă să rezolv eu situația, nu să se gândească la altcineva care ar putea să o facă. În momentul în care își vor schimba abordarea, probabil îmi vor spune“, a spus Jurgen Klopp.

„Nu am câștigat niciodată aici. Nici cu Dortmund, nici cu Liverpool. Uneori îmi trebuie mai multe încercări pentru a reuși ceva. De 2,3, sau chiar 4 ori. Asta este a patra oară când o înfrunt pe Napoli la ea acasă. Ce trebuie să facem? Trebuie să jucăm mai bine decât în cele 3 meciuri precedente. Am pierdut pentru că nu am jucat destul de bine când am venit aici. Un alt motiv este acela că Napoli are o echipă destul de puternică“, a punctat Klopp.

Napoli: Meret – Di Lorenzo, Kim, Rrahmani, Olivera (’74, Rui) – Lobotka, Anguissa – Politano (’57, Politano), Zielinski (’74, Elmas), Kvaratskhelia (’57, Zerbin) – Osimhen (’41, G. Simeone).

Liverpool: Alisson – Alexander-Arnold, Gomez (’46, Matip), van Dijk, Robertson – Milner (’62, Thiago), Fabinho, Elliott (’77, Arthur) – Salah (’62, Jota), Firmino (’62, Nunez), Diaz.

În celălalt meci al grupei A, Ajax Amsterdam a câştigat clar, cu 4-0, în faţa echipei scoţiene Glasgow Rangers. Golurile lăncierilor au fost marcate Alvarez (’17), Berghuis (’32), Kudus (’33) şi Bergwijn (’80).

În etapa viitoare (13 septembrie): Liverpool – Ajax, Rangers – Napoli.

Citeşte şi: Lewandowski, ce atacant! „Robert e mereu înfometat de goluri“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS