10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalNicuşor Bancu nu se sperie de Antalya: „Nu vor fi zile de groază“

Nicuşor Bancu nu se sperie de Antalya: „Nu vor fi zile de groază“

-

Căpitanul Universităţii Craiova, Nicuşor Bancu, a declarat, înaintea plecării în Antalya, că alb-albaştrii nu se sperie de ce va urma în stagiul de pregătire.

„Nu vor fi zile de groază. Suntem obişnuiţi cu aceste stagii. Plecăm să ne pregătim pentru începerea părţii secunde a campionatului şi sperăm să revenim cu forţe proaspete şi să fim într-o formă mai bună. Sperăm să ne întoarcem cu bateriile încărcate şi cu un alt stil de joc, pentru că am suferit puţin în ultimele meciuri, nu prea am jucat cum trebuie. De aceea a apărut şi dezamăgirea din partea suporterilor şi chiar şi a noastră. Acum, cu domnul Papură trebuie să ne întoarcem cu un joc mult mai bun şi să mulţumim pe toată lumea“, a spus Bancu.

Acesta a plecat accidentat în Turcia şi nu ştie când se poate conta pe serviciile sale:

„Încă nu sunt bine. Dureri nu mai am, au trecut, dar nu pot spune cât mai am de stat. Totul depinde de recuperarea pe care trebuie să o fac în Antalya, cu doctorul şi cu ceilalţi din staff. Mai târziu o să aflu şi perioada pe care trebuie să o stau“.

Nicuşor Bancu: Credeam că o să plecăm în aceeaşi formulă în Antalya

Nicuşor Bancu a comentat puţin şi pe tema „rocadei“ făcute la nivel de staff tehnic.

„Sincer nu mă aşteptam la aceste schimbări. Credeam că o să plecăm în aceeaşi formulă în Antalya, dar nu este de datoria mea să comentez acest lucru. S-a întâmplat aşa, iar noi încercăm să ne facem treaba şi cu domnul Papură, care este acum antrenorul nostru, aşa cum am făcut cu el şi înainte“, a spus Bancu.

Liderul Ştiinţei este convins că venirea lui Dan Nistor în Bănie va aduce un mare plus în jocul echipei:

„L-am câştigat pe Nistor, un jucător foarte bun. Îl ştiu de la echipa naţională şi mă bucur că a venit la noi. Cu siguranţă ne va ajuta foarte mult, pentru că a demonstrat că este un jucător valoros“.

Stagiul de pregătire pe care-l va susţine Universitatea Craiova în Antalya se va întinde până pe 25 ianuarie. Băieţii lui Corneliu Papură vor susţine patru jocuri amicale pe pământ turcesc. Iată partenerii de antrenament: FC Aarau (locul 7 în liga secundă din Elveţia) – 17 ianuarie, Pogon Szczecin (locul 4 în prima ligă din Polonia) – 18 ianuarie, Zaglabie Lubin (locul 10 în prima ligă din Polonia) – 23 ianuarie şi AC Wolfsberger (locul 4 în prima ligă din Austria) – 24 ianuarie.

Citeşte şi:

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Șapte percheziții DNA la Complexul Energetic Oltenia

DNA efectuează joi șapte percheziții la Complexul Energetic Oltenia...

ȘTIRI GdS