15.3 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalExclusiv / Nicolae Pascu ar fi de acord ca Burcea să fie şi selecţioner

Exclusiv / Nicolae Pascu ar fi de acord ca Burcea să fie şi selecţioner

Anunţul unei posibile colaborări între antrenorul echipei feminine de handbal SCM Craiova, Bogdan Burcea şi Federaţia Română de Handbal, pentru preluarea postului de selecţioner al României a adus entuziasm la clubul SCM.

Directorul SCM Craiova, Nicolae Pascu, s-a arătat încântat de ideea unei colaborări între Bogdan Burcea şi naţionala României.

„Ceea ce ştie toată lumea, şi anume că domnul Burcea este nominalizat printre cei patru antrenori care este posibil să preia frâiele lotului naţional ştiu şi eu. Oficial, nu am primit încă nimic, dar vom primi mai mult ca sigur în momentul în care se va decide sigur dacă rămâne Bogdan sau unul dintre ceilalţi trei”, a decarat Nicolae Pascu, directorul clubului SCM.

„Ne-ar bucura ca domnul Burcea să devină şi selecţionerul reprezentativei feminine de handbal a României. După cum probabil se ştie cum este cutuma, antrenorul lotului naţional rămâne antrenor şi la echipa de club, nu părăseşte echipa. Pentru noi ar fi un lucru deosebit, mai ales că şi antrenorul echipei masculine de volei, Dănuţ Pascu, este şi selecţionerul naţionalei României. Ar fi un lucru extraordinar ca acest club să aibă doi antrenori la lotul naţional la echipe de sală. Vom aştepta, mai ales că domnul Dedu a declarat că va discuta în perioada următoare cu toţi cei propuşi şi va lua o decizie. Să sperăm că decizia finală va fi în favoarea clubului nostru”, a spus directorul SCM.

Poate te interesează şi: Simona Halep, din nou pe podiumul WTA

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS