17.3 C
Craiova
miercuri, 17 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalExclusiv / CSO Filiaşi şi-a adjudecat alţi doi jucători valoroşi

Exclusiv / CSO Filiaşi şi-a adjudecat alţi doi jucători valoroşi

CSO Filiaşi continuă să-şi aducă jucători importanţi ca să „repare“ situaţia din turul campionatului. Clubul doljean a încheiat prima parte din Liga a III-a, seria 4, pe locul 14. Pentru că refuză ideea retrogradării, preşedintele Florin Spânu duce o campanie de transferuri în forţă. El a anunţat astăzi alte două transferuri importante, pe două posturi cheie, deficitare până acum.

„Mă bucur foarte mult că am reuşit să-l cooptăm pe portarul Ovidiu Jianu, de la Gilortul Târgu Cărbuneşti. El a mai jucat la Pandurii Târgu Jiu, Şoimii Lipova şi Luceafărul Oradea. Este un portar cu calităţi deosebite şi ne va ajuta cu siguranţă. Apoi am reuşit să-l aduc la echipă pe Cristian Poiană (foto, mai jos). De 3-4 ani mi-l doresc în lot. Ultima dată a evoluat la Reşiţa, dar în trecut a jucat la Severin, în Liga a II-a, dar şi la alte formaţii bune. Este un număr 10 şi unul dintre cei mai buni mijlocaşi din ţară. Atât Jianu, cât şi Poiană au semnat cu noi până la vară“, a declarat Florin Spânu, pentru GdS.

„Mai sunt jucători de venit“

CSO Filiaşi a ajuns deja la cinci transferuri, socotindu-i aici şi pe Samuel Luică, Sabin Lupu şi Edi Dina, cooptaţi înainte de Revelion. Cu toate acestea, conducătorul grupării doljene anunţă că lotul nu este definitivat şi că noul antrenor, Nae Constantin, va mai primi alţi jucători importanţi.

„Mai sunt jucători de venit. Mai am în vedere doi fundaşi şi un mijlocaş la închidere. În perioada următoare sper să rezolv şi problema atacului, pentru că sunt foarte interesat de două vârfuri de calitate“, a punctat Florin Spânu.

Acesta a dat o fugă zilele trecute în Serbia şi a parafat şi cantonamentul de iarnă. Astfel, CSO Filiaşi va asuda în perioada 7-14 februarie la Donji Milanovac, unde va beneficia de condiţii excelente de pregătire şi refacere. Se încearcă parafarea şi unui joc amical.

Reamintim că reunirea echipei CSO Filiaşi este programată pe 15 ianuarie.

Echipa lui Nae Constantin are stabilite deja cinci jocuri de verificare, după cum urmează:
-25 ianuarie cu Pandurii (locul 19 în Liga a II-a), la Târgu Jiu;
-1 februarie cu Vulturii Fărcășești (locul 3 în Liga a IV-a – Gorj);
-7 februarie cu Sporting Roșiori (locul 16 în Liga a III-a, seria 3), la Filiaşi;
-26 februarie cu Vedița Colonești (locul 6 în Liga a III-a, seria 3), la Bradu;
-29 februarie cu CSM Slatina (locul 2 în Liga a III-a, seria 3), la Filiași sau la Slatina, pe sintetic, dacă vremea este rea.

CSO Filiaşi va debuta în campionat pe 7 martie cu un joc pe teren propriu împotriva formaţiei gorjene Gilortul Târgu Cărbuneşti.

Citeşte şi:

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS