6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajUNIC vă aşteaptă cu cadouri de mii de euro, de Paşte

UNIC vă aşteaptă cu cadouri de mii de euro, de Paşte

Cei care achiziţionaţi un apartament înainte de Paşte şi plătiţi un avans de 50% veţi fi recompensaţi cu un cadou generos din partea companiei, cuprins între 1.000 şi 3.000 de euro.

Aşa cum v-a obişnuit, UNIC Imobiliare caută mereu motive să fie o companie generoasă! Anul acesta, împreună cu dezvoltatorii cu care colaborăm, ne-am gândit să sărbătorim Paştele într-un mod inedit, cu multe-multe cadori pentru clienţii noştri! Cadourile oferite de UNIC Imobiliare sunt pentru clienţii care achiziţionează locuinţe în zonele în care noi avem parteneriate cu dezvoltatorii imobiliari, respectiv în Craioviţa Nouă, pe Calea Severinului, în zona Grădinii Botanice şi în zona 1 Mai.
Pentru proiectul din zona ANL-urilor din Craioviţa Nouă, pe lângă tombola la care participaţi automat dacă daţi un avans de 50% din preţul locuinţei, veţi primi şi un cadou generos, cuprins între 1.000 şi 3.000 de euro!
Ne continuăm drumul şi ajungem pe Calea Severinului, vis-a-vis de hotel Grim, unde pentru cele 4 apartamente disponibile suntem la fel de darnici şi oferim tot un cadou cuprins între 1.000 şi 3.000 de euro, pentru cumpărături!
La Grădina Botanică, pentru apartamentele cu 2 şi 3 camere puse la vânzare, oferta UNIC este şi mai generoasă. În cazul în care achitaţi un avans de 50% din preţul locuinţei, primiţi cadou locul de parcare şi de la 1.000 până la 2.000 de euro!
Pentru 1 Mai – zona foarte îndrăgită de clienţii noştri – la avansul de 50% pe care îl achiţi primeşti cadou un voucher de cumpărături (între 500 şi 2.000 de euro).

Cine este UNIC Imobiliare

Cu 18 ani de experienţă, UNIC Imobiliare a abordat piaţa în care activează într-o altfel de manieră, pornind de la deviza „Încearcă să nu fii un succes, ci să fii o valoare!“. În prezent, compania UNIC este unul dintre cei mai importanţi jucători pe piaţa imobiliară din Craiova şi acoperă un volum impresionant de cereri.
Compania UNIC este adepta conceptului „Clientul nostru, partenerul nostru“ şi întotdeauna ne asigurăm că împreună găsim cele mai bune soluţii. Consultantul UNIC va ajuta clientul pe tot parcursul procesului de achiziţionare, ținând cont de nevoile acestuia.

Contact

Pentru mai multe detalii, dar şi pentru stabilirea unei vizionări vă rugăm să ne contactaţi la unul din numerele de telefon 0774633157 sau 0770835364.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS