17.9 C
Craiova
duminică, 31 mai, 2020
Știri de ultima oră Actualitate Marcel Lepa s-a sinucis în penitenciar

Marcel Lepa s-a sinucis în penitenciar

Marcel Lepa s-a sinucis în penitenciar în această dimineaţă. Liderul interlop Marcel Lepa a fost descoperit spânzurat în celula Penitenciarului Popa Șapcă din Timișoara. Decesul a fost constatat de medicii închisorii.

„Luni, 10.06.2019, în jurul orei 06.30, personalul medical al Penitenciarului Timișoara a intervenit pentru acordarea primului ajutor în cazul unui deținut care a săvârșit un act de suicid prin, spânzurare în grupul sanitar al camerei de deținere. Concomitent aplicării manevrelor de resuscitare, a fost solicitat Serviciul unic de urgență 112. În ciuda eforturilor depuse de membrii echipajului SMURD, aceștia au constatat decesul la ora 7.15. În conformitate cu procedurile legale, administrația locului de deținere a anunțat familia persoanei decedate, a informat judecătorul de supraveghere a privării de libertate și a sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara. Totodată, la nivelul penitenciarului s-a declanșat o verificare internă pentru a se stabili împrejurările producerii incidentului”, potrivit unui comunicat al penitenciarului. A fost începută o anchetă.

Marcel Lepa a fost prins, marțea trecută, la două zile după după ce l-a împușcat mortal pe polițistul Cristian Amariei, care îl urmărea. Fugarul se ascundea într-o casă din localitatea Remetea Mare.
Agentul Cristian Amariei avea 43 de ani.

Şeful Poliţiei Române, Ioan Buda, a admis, miercurea trecută, că au fost deficienţe în organizarea acţiunii de prindere a lui Marcel Lepa, probleme care ţin de IPJ Timiş, şi că rezultatele anchetei desfăşurate la Inspectoratul Judeţean vor fi făcute publice după înmormântarea poliţistului împuşcat mortal, duminca trecută, pe raza localităţii Izvin.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS