20.6 C
Craiova
luni, 20 mai, 2024
Știri de ultima orăSportNarcis Răducan: Vor veni cel puţin trei jucători

Narcis Răducan: Vor veni cel puţin trei jucători

În ciuda evoluției nesperat de bune din acest sezon, președintele echipei Pandurii Târgu Jiu, Narcis Răducan, a anunțat noi transferuri în perioada următoare de mercato. Conducătorul gorjenilor a afirmat că Edi Iordănescu va primi trei-patru jucători noi, mărturisind că tot atâția vor părăsi echipa, pentru că nu s-au adaptat, însă fără să divulge numele acestora.
„Sunt trei-patru jucători care nu s-au acomodat. Sunt lucruri care se întâmplă în fotbal. Nu e o problemă, vor veni cel puţin trei fotbaliști capabili să ridice nivelul jocului“, a declarat Narcis Răducan, la Digi Sport.
Președintele gorjenilor își dorește foarte mult să-l convingă pe antrenorul Edi Iordănescu să semneze un nou contract, actualul fiind scadent în vară. „Beneficiem de o oarecare stabilitate financiară, deşi în momentul de faţă avem două luni restanţă la salariu. Nicidecum nu e raiul financiar, dar am reuşit să ţinem în frâu derapajele financiare. Mi-aş dori foarte mult ca Edi să rămână şi din vară, dar încă nu ne-am pus la masă să discutăm prelungirea. Ne înţelegem bine şi e normal să continuăm dacă lucrurile merg ca până acum”, a comentat preşedintele gorjenilor.
Pandurii Târgu Jiu va juca ultimul meci din 2015 sâmbătă, de la ora 20.30, la Severin, contra Astrei, dar conducerea clubului a organizat deja petrecerea de final de an. Edi Iordănescu s-a împăcat greu cu ideea şi a pus şi o condiţie pentru a permite jucătorilor să participe.
„A lipsit porcul pentru că înţelegerea a fost cu Edi – şi aici a fost vorba de negocieri, aşa se întâmplă tot timpul cu el – şi l-am rugat să lase echipa şi să vină şi el, pentru că duminică terminăm campionatul şi duminică băieţii din străinătate au avioane şi trebuie să plece acasă. Am zis să fie ceva moderat, nu putem sărbători. Este ceva foarte civilizat, ca o cină alături de toţi cei dragi”, a explicat Narcis Răducan.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS