15.9 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăSportDebut entuziasmant pentru Halep

Debut entuziasmant pentru Halep

Simona Halep a debutat ieri cu o victorie categorică la Roland Garros. Favorită numărul 4, constănţeanca a câştigat categoric meciul cu Alisa Kleibanova (Rusia), scor 6-0, 6-2, şi s-a calificat în turul secund, acolo unde o va întâlni pe englezoaica Heather Watson.
Ieri s-a consemnat o eliminare-surpriză, chinezoaica Na Li, numărul 2 mondial şi câştigătoare la French Open în 2011, a fost învinsă de Kristina Mladenovici (Franţa, locul 103 WTA), scor 7-5, 3-6, 6-1. Cum Na Li era pe aceeaşi parte a tabloului cu Simona Halep, constănţeanca le mai are acum ca principale contracandidate pe Ana Ivanovic, Petra Kvitova şi Jelena Jankovic.
Şi Sorana Cîrstea s-a calificat ieri în turul secund la Roland Garros după ce a învins-o, în runda inaugurală, cu scorul de 6-7, 7-5, 6-2, pe Aleksandra Wozniak (Canada), jucătoare venită din calificări şi situată pe poziţia 149 în clasamentul mondial, după ce a salvat o minge de meci în setul doi. În turul secund, Sorana Cîrstea o va întâlni pe Teliana Pereira (Brazilia), locul 94 WTA.
Tot ieri, Alexandra Cadanţu a părăsit turneul după ce a fost eliminată de olandeza Kiki Bertens, cu scorul de 7-6 , 6-1.
La masculin, Victor Hănescu a fost învins cu scorul de 3-1 (6-2, 4-6, 6-4, 6-2) de francezul Gael Monfils, cap de serie nr. 23, după două ore şi 34 de minute de joc

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS