24.3 C
Craiova
vineri, 24 mai, 2024
Știri de ultima orăSportCurelea şi Ferfelea, la CSU

Curelea şi Ferfelea, la CSU

Oficialii formaţiei CS Universitatea Craiova se pot lăuda cu alte două transferuri de marcă, asta după ce i-a cooptat pe Mihăiţă Pleşan şi Silviu Izvoranu. Dacă la început transferurile lui Costin Curelea şi Viorel Ferfelea păreau să fie blocate de oferte venite de la grupările din Liga I, cei doi foşti jucători ai Sportului Studenţesc au acceptat într-un final să semneze contracte  valabile trei ani, cu gruparea din Bănie. Ambii fotbalişti s-au pregătit pentru prima dată sub comanda lui Erik Lincar la antrenamentul de aseară, desfăşurat pe terenul „Zoltan Crişan“, însă nu au făcut nici o declaraţie, urmând să fie prezentaţi oficial astăzi, în cadrul unei conferinţe ce va avea loc la stadionul „Ion Oblemenco“, de la ora 13.00.
Costin Curelea este atacant, are 29 de ani, măsoară 1,85 metri, şi a evoluat doar la Sportul Studenţesc în ţară, iar în străinătate a jucat pentru Dynamo Minsk. În Liga I are un bilanţ bun, 113 meciuri – 19 goluri, iar în Liga a II-a a evoluat în 148 de partide, semnând 63 de reuşite.
La rândul său, Viorel Ferfelea are 28 de ani, 1,75 metri, este mijlocaş ofensiv şi a jucat, de asemenea, doar la Sportul Studenţesc (2004-2013). În Liga I are 110 meciuri jucate şi a marcat de 12 ori, iar în eşalonul secund a bifat 128 de partide, reuşind 48 de goluri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS