15.1 C
Craiova
luni, 20 mai, 2024
Știri de ultima orăSportGheorghe Constantin vrea preşedinte la CSM Vâlcea

Gheorghe Constantin vrea preşedinte la CSM Vâlcea

Dat afară de conducătorii lui FC Olt Slatina, Gheorghe Constantin încearcă să-şi găsească rapid un angajament la o formaţie din eşalonul secund, altfel este foarte posibil să-şi piardă calitatea de membru al Comitetului Executiv al FRF, ca reprezentant al Ligii a II-a, seria a 2-a. Costică „Vâlcea“ intenţionează să se întoarcă acasă, în Zăvoi, şi să preia frâiele CSM, echipă patronată de Cătălin Rufă.
„Este adevărat! Port discuţii cu cei din conducerea CSM, dar colaborarea cu acest club depinde numai de anumite aspecte foarte importante. Eu tot timpul mi-am dorit să vin la Vâlcea, deoarece aici mă simt cel mai bine, este casa mea. Dacă voi avea posibilitatea să conduc acest club, va fi foarte bine. Pe mine mă interesează să se dorească obţinerea de performanţe. Adică, trebuie să existe un proiect foarte bine definit, care să aibă susţinere financiară pentru îndeplinirea unui obiectiv important“, a spus Gheorghe Constantin, pentru Arena Vâlceană.
„Domnul Gheorghe Constantin ştie că la CSM nu sunt bani, iar dacă va veni să ne ajute, o va face mai mult cu sufletul. Am fi onoraţi să-l avem pe dânsul printre noi, deoarece ne-ar putea ajuta foarte mult. Are o bogată experienţă în fotbal, de pe urma căreia putem învăţa şi noi. Dumnealui a condus cluburi potente financiar, precum Turnu Severin sau FC Olt“, a afirmat acţionarul majoritar Cătălin Rufă, adăugând că Jean Turmacu va avea un post-cheie la CSM, chiar şi în eventualitatea în care Costică Vâlcea va spune „Da!“.
CSM Vâlcea a fost sâmbătă protagonista unei mari ruşini, trupa antrenată de Laurenţiu Tudor pierzând un joc amical în faţa unei echipe din Liga a IV-a, Posada Perişani impunându-se chiar în Zăvoi cu 2-1. CSM Vâlcea ar putea să nu mai conteze pe serviciile jucătorului ivorian Lajo Traore, fratele mai mic al lui Lacina Traore, fost jucător la CFR Cluj şi Kuban Krasnodar, în prezent la Anzhi Makhachkala. Finanţatorul Cătălin Rufă a dezvăluit că Lajo Traore ar putea ajunge în această iarnă la echipa de tineret a clubului Anzhi, în urma unei intervenţii făcute de Lacina.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS