15.1 C
Craiova
luni, 20 mai, 2024
Știri de ultima orăSportCS Apa, încurajată din Anglia

CS Apa, încurajată din Anglia

Adrian Laurenţiu Gheorghiţă îşi aminteşte cu plăcere de perioada petrecută la gruparea craioveană, dar nu vrea să revină la echipă deoarece câştigă mai bine din şofat în Anglia

Titular indiscutabil în turul campionatului, Adrian Laurenţiu Gheorghiţă a părăsit CS Apa Craiova imediat după ultima rundă, preferând să li se alăture unor prieteni şi să muncească în Anglia. Lucrează ca şofer în Boston, un oraş din comitatul Lincolnshire, regiunea East Midlands, şi îi merge bine. Din când în când mai joacă şi fotbal, dar îi lipseşte atmosfera de la formaţia din Bănie. „Ce mai e pe la echipă?“, a fost prima întrebare adresată de fundaşul de 24 de ani. Discuţia de pe Facebook a continuat în aceeaşi notă, el mărturisind că a citit în GdS despre schimbările de la fosta sa formaţie. „Am citit că au reluat pregătirile şi că sunt multe schimbări în lot, au fost aduşi mulţi jucători tineri. Nu ştiu, dar cred că va fi un retur greu, pentru că tinerii nu cred în ei în totalitate. Eu zic că era nevoie de mai mulţi jucători cu experienţă, noi de asta am pierdut atât de multe jocuri în tur. Cum ne-am acomodat puţin, au început să apară şi rezultatele bune. Sper însă să fie bine, am încredere că domnul Ionel Luţă va gestiona bine situaţia. Îmi doresc foarte mult să reuşească ceea ce noi nu prea am putut în prima parte a campionatului, doar că eu cred că e nevoie de mai multă experienţă“, a spus Gheorghiţă.

„Mi-e dor de echipă“

Fostul fundaş al CS Apa a mărturisit că îi este foarte dor de atmosfera de la echipă şi de colegi, dar că nu intenţionează să revină în ţară, pentru că îi este mult mai bine în Anglia, din punct de vedere financiar. „Îmi este dor de băieţi, am multe amintiri frumoase şi îmi lipseşte atmosfera de la echipă. Nu a trecut foarte mult timp de când am plecat, dar mă gândesc des la ce e acasă, la echipă, însă asta e situaţia acum. Mi-e bine aici din punct de vedere financiar şi nu pot să revin. Câştig destul de bine şi în momentul de faţă cred că este o alegere bună să rămân aici, în Boston. M-am gândit să joc fotbal şi aici şi chiar am discutat cu cineva de la o echipă de amatori. Mi-a zis că m-a văzut jucând fotbal şi i-a plăcut, dar rămâne de văzut ce va fi. De întors în ţară e foarte greu, nu se mai plăteşte bine în fotbal, sunt probleme la toate echipele, mai ales la cele de Liga a III-a. Am purtat nişte discuţii cu cei de la Vişina Nouă şi cu Gigi Borugă, cu care am lucrat la Jiul Petroşani, pentru Vladimirescu. Nu era cu nimic mai bine decât la Apa, aşa că sunt slabe şanse. Nu vreau să mă mint singur, de dragul de a juca fotbal, pentru că e greu să te motivezi când… Oricum, eu voi urmări campionatul şi le voi ţine pumnii celor de la CS Apa, sper să termine în prima parte a clasamentului“, a încheiat Adrian Laurenţiu Gheorghiţă.

Craiovenii, la vizita medicală

CS Apa Craiova va efectua mâine, începând cu ora 12.30, vizita medicală la Policlinica pentru Sportivi, apoi se va antrena pe terenul sintetic din incinta Şcolii de Fotbal „Gică Popescu“. În programul echipei craiovene mai figurează un antrenament vineri, de la ora 11.00, care se va desfăşura pe aleile din Parcul „Romanescu“ şi va fi destinat pregătirii fizice. Prima săptămână de efort se va încheia sâmbătă, cu un joc amical în compania divizionarei D Energia Craiova, confruntarea urmând să aibă loc la „Termo“, de la ora 12.00.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS