16.2 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportNikolic: Avem nevoie de fani

Nikolic: Avem nevoie de fani

Pentru a lupta cu şanse de reuşită în faţa campioanei „U“ Mobitelco Cluj-Napoca, Energia Rovinari se bazează şi pe al şaselea jucător, publicul, în disputa de astăzi, de la Târgu Jiu. Jocul face parte din etapa a 24-a a sezonului regulat al Diviziei A de baschet masculin şi este transmis de DigiSport, de la ora 19.00. Prestaţia reuşită din partida cu CSU Sibiu, mai ales în apărare, a echipei sale şi conexiunea cu publicul îi dau încredere tehnicianului Slobodan Nikolic într-o nouă victorie.
„Avem următoarele patru meciuri acasă, meciuri foarte grele. Fiecare echipă e foarte bună, însă apărarea din ultimele două sferturi cu Sibiu a fost foarte bună, nu au înscris decât 14 puncte. Galeria şi echipa au pus acea presiune de care aveam nevoie pentru a câştiga meciul. A fost pentru prima oară în acest sezon când a fost unitate la Târgu Jiu. Luni (astăzi – n.r.) o să avem un meci foarte frumos şi interesant, pentru că «U» Cluj este actuala campioană a României. Am un respect deosebit pentru antrenorul Marcel Ţenter şi managementul echipei din Cluj. Vor să progreseze în fiecare an în baschetul românesc. Anul acesta au făcut o figură frumoasă în EuroChallenge. Au câştigat un meci important în faţa unei echipe din Rusia, iar cu puţin noroc ar fi putut merge în faza următoare“, a declarat Nikolic.
În tur, Energia Rovinari s-a impus surprinzător pe terenul campioanei, scor 92-89, şi speră că poate repeta figura şi acum. Succesul echipei din Piteşti la Cluj, etapa trecută, arată că se poate.
„Este o situaţie foarte interesantă pentru că noi am câştigat la Cluj, în turul campionatului, însă, în ultimul meci, Clujul a pierdut acasă cu Piteşti şi nu este bine, pe de o parte, pentru noi, însă această victorie ne arată că putem să câştigăm. Aştept o sală plină la Târgu Jiu, pentru că Mobitelco este un nume în baschetul românesc. Avem o şansă în plus pentru că înfrângerea cu Piteşti ne arată că cei din Cluj nu sunt într-o formă foarte bună şi trebuie să profităm“, a mai afirmat Nikolic.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS