18.4 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentTrafic blocat la Băbeni în urma unui accident între trei mașini

Trafic blocat la Băbeni în urma unui accident între trei mașini

Pompierii militari vâlceni au fost solicitați prin SNUAU 112, în data de 30 aprilie a.c., pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor, de descarcerare și prim ajutor la un accident rutier produs pe raza localității Băbeni, DN 64.

S-au deplasat de urgență la locul evenimentului forțe din cadrul Detașamentului de Pompieri Râmnicu Vâlcea, cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD, precum și o ambulanță SAJ.

În evenimentul rutier au fost implicate 3 autoturisme și 4 ocupanți, iar în urma impactului au rezultat 2 victime, dintre care una încarcerată. Persoana încarcerată a fost extrasă de echipajele de salvatori și predată, conștientă și cooperantă, echipajelor medicale prezente la locul evenimentului.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În urma accidentului au rezultat două victime, o femeie și un bărbat, care au fost transportați la UPU Vâlcea de către echipajele SMURD și SAJ. Pompierii militari au asigurat și măsuri de prevenire și stingere a incendiilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS