20.6 C
Craiova
luni, 20 mai, 2024
Știri de ultima orăSportIlie Stan: Meci de şase puncte

Ilie Stan: Meci de şase puncte

Antrenorul Victoriei Brăneşti a afirmat că partida de luni, de la Craiova, dintre cele două echipe candidate la retrogradare poate cântări mult în economia acestui campionat

Întâlnirea de luni de pe „Ion Oblemenco“ ar putea fi catalogată ca un fel de „derbi“ între două formaţii candidate la retrogradare, Victoria Brăneşti (locul 15) şi „U“ Craiova (locul 12).
– Dumneavoastră ce credeţi? Este o partidă a disperării după puncte sau… ?
– Nu putem spune că meciul între două echipe aflate momentan în partea a doua a clasamentului Ligii 1 va fi unul al disperării! Mai sunt destule etape de disputat din această ediţie de campionat. Sunt mai multe echipe candidate la retrogradare. Este clar însă că meciul de luni, de la Craiova, este de şase puncte. Grupările din Craiova şi Brăneşti nu au obţinut rezultate bune în etapa trecută: Craiova a pierdut, acasă, meciul cu Steaua, dar şi noi am pierdut, tot acasă, două puncte. Eu, ca antrenor al Brăneştiului, aşa cataloghez rezultatul nostru, 1-1 cu CFR Cluj, deşi s-ar putea spune că un 1-1 cu o formaţie de talia echipei CFR Cluj este un rezultat mulţumitor. Ţinând cont că suntem în subsolul clasamentului şi în contextul meciului de pe teren, acest 1-1 nu este un rezultat care să mă mulţumească. A fost 1-0 pentru noi, am fi putut marca şi al doilea gol, dar am ratat (bară) şi apoi am fost egalaţi…

„Venim să ne jucăm şansa“

– Şi Craiova, în derbiul cu Steaua, a avut vreo două oportunităţi de a marca în prima repriză, dar apoi a primit gol şi meciul s-a încheiat cu victoria oaspeţilor. Aţi văzut meciul?
– Nu l-am văzut în întregime şi n-aş vrea să comentez despre adversar. Eu îi respect prea mult pe cei de la Universitatea Craiova şi pe suporterii Ştiinţei. Zilele acestea am vizionat caseta meciului Universitatea – Steaua, dar părerile mele despre Craiova rămân pentru… mine. Ştiu că sunt probleme acolo şi că pentru acest meci gazdele au trei jucători suspendaţi.
– Şi cum se văd, din afară, problemele Universităţii Craiova?
– După toate scandalurile din această iarnă, cred că nu este o atmosferă prea bună în Bănie, dar asta-i problema Universităţii.
– Vreţi, probabil, să profitaţi de această situaţie de la Craiova!
– Această situaţie poate să fie cu două tăişuri. Oltenii se vor mobiliza ca să le dovedească suporterilor, şi nu numai, că Ştiinţa rămâne… Ştiinţa. Dacă nu vor reuşi asta, atunci am putea noi, oaspeţii, să încercăm să profităm, să obţinem un rezultat pozitiv. Spun doar atât: venim la Craiova să ne jucăm şansa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

23 COMENTARII