15.9 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăSportMititelu vrea sediul LPF

Mititelu vrea sediul LPF

Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor (CSL) de la LPF are pe rol, în şedinţa de astăzi, şi celebrele cazuri Găman şi Bărboianu. Patronul Ştiinţei ameninţă că, în cazul în care cei doi sunt declaraţi liberi de contract, va cere executarea sediului LPF. „Nu mă tem de comisia de mâine (astăzi – n.r.), pentru că actele mele sunt beton şi le va fi greu să facă o escrocherie dintr-asta, calificată (…) Ei s-ar putea să ia o hotărâre în defavoarea noastră şi vom trăi o situaţie foarte interesantă, pentru că noi vom veni cu o decizie de la Parchet care va spune că actele sunt false. Şi atunci să vedem cum vor răspunde ei când jucătorii ăştia poate vor fi liberi de contract printr-o potlogărie. Şi atunci voi veni şi voi lua sediul ligii în compensaţie. Pe cuvânt! O să-l execut“, a declarat ieri Mititelu, citat de prosport.ro. CSL a amânat tot pentru şedinţa de astăzi alte trei cazuri: Dilevski – încetare raporturi contractuale, Vali Badea şi Gloria Bistriţa – pretenţii financiare de la Universitatea. Altfel, dosarul referitor la litigiul dintre Piţurcă şi Mititelu se află la Camera Naţională de Soluţionare a Litigiilor de la FRF, iar astăzi ar trebui să se judece din nou.

Mitică nu se uită
în gura lui Ajică

Finanţatorul Craiovei a solicitat ieri, în Adunarea Generală, să se înfiinţeze o comisie care să analizeze contractele care i-ar putea face liberi pe cei doi jucători „fugari“ ai Universităţii. „Am propus o comisie care să investigheze aceste contracte (Găman şi Bărboianu – n.r.). Majoritatea au fost de acord, dar nu s-a supus la vot. Problema este la Ligă (LPF – n.r.) pentru că acela care a dat număr de înregistrare este acelaşi care a completat şi contractele“, a afirmat Adrian Mititelu ieri, după Adunarea Generală a LPF, citat de gsp.ro.
Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a contraatacat, susţinând că Mititelu vrea să pună presiune pe oficialii Ligii: „Mititelu a venit doar cu o hârtie să facem noi o anchetă, că nu ştiu ce s-a întâmplat la Ligă. Nu suntem organ de cercetare penală sau instituţie grafologică. Ştiu eu ce voia Mititelu să facem. Voia ca LPF să pună căluşul în gura Comisiilor juridice. Nu mă interesează ce zice Mititelu, nu are cum să ia sediul Ligii, nu-l iau nici eu, deşi eu l-am construit“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

14 COMENTARII