16.2 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăSportSCM are amical cu Oltchim

SCM are amical cu Oltchim

Datorită bunei colaborări între echipele feminine de handbal SCM Craiova şi Oltchim Râmnicu Vâlcea, meciurile amicale între cele două formaţii oltene din Liga Naţionala au devenit o obişnuinţă.
Profitând de întreruperea campionatului intern, din cauză că naţionala României participă la Cupa Mondială, conducătorii de la SCM şi Oltchim au stabilit disputarea unui amical, vineri, de la ora 16.30, în Sala Sporturilor „Ion Constantinescu“ din Craiova.
Încă de la înfiinţarea echipei SCM, în urmă cu trei sezoane, Oltchim a acceptat cu plăcere fiecare invitaţie să joace în Bănie şi de fiecare dată s-a impus.
Fosta şi actuala echipă a Victorinei Bora, antrenoare-jucătoare la SCM, s-au întâlnit de trei ori, chiar în ultimele două luni, toate partidele disputându-se la Râmnicu Vâlcea. La începutul lunii august au avut loc două amicale, câştigate de elevele lui Peter Kovacs, scor 34-14, respectiv 28-16, iar pe 5 septembrie cele două echipe au disputat primul meci oficial, în cadrul rundei inaugurale din Liga Naţională. Atunci, nou-promovata SCM Craiova a fost depăşită la o diferenţă de zece puncte, scor 32-22.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

5 COMENTARII