16.2 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăSportBărbulescu, pe podium la Şcolare

Bărbulescu, pe podium la Şcolare

La o săptămână de când a cucerit medalia de bronz la Campionatul Naţional de tenis de masă (tineret), în proba de dublu, Cristi Bărbulescu (CSS Craiova) a reuşit să obţină încă o medalie, tot de bronz, în cadrul Campionatului Naţional Şcolar, desfăşurat weekendul trecut la Târgu Mureş.
Sportivul pregătit de antrenorul Liviu Nicoli a concurat la categoria de vârstă juniori 2 şi a fost învins în semifinale de colegul de la lotul naţional, bistriţeanul Daniel Dan, cu scorul de 4-1. Până în semifinale, craioveanul obţinuse trei victorii, 4-0 cu Popescu (Bucureşti), 4-3 cu Mărginean (CSS Zalău) şi 4-0 cu Tiberiu Marga (CSS Constanţa). Competiţia juniorilor 2 a fost câştigată de Szilard Kanabe (CSS Târgu Secuiesc).
„Este un rezultat bun această medalie de bronz. Cristi a fost eliminat în semifinale de colegul său de la lotul naţional Daniel Dan. Nu a concurat exact la categoria lui, 14-15 ani, pentru că erau altfel trecute categoriile, fiind adversari şi de 16 ani. Odată cu Şcolarele s-au încheiat competiţiile importante, Cristi urmând să mai participe la câteva cupe“, a precizat ieri antrenorul Liviu Nicoli.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS