15.1 C
Craiova
luni, 20 mai, 2024
Știri de ultima orăSportBallack l-a pus la punct pe Lahm

Ballack l-a pus la punct pe Lahm

Absent de la Campionatul Mondial 2010 din cauza unei accidentări, căpitanul naţionalei Germaniei, Michael Ballack, l-a pus la punct pe cel care a preluat banderola, Philipp Lahm, care a spus că nu are de gând să renunţe de bună voie la această funcţie. Ballack a fost prezentat oficial la Bayer Leverkusen, după transferul de la Chelsea Londra, şi, cu această ocazie, i-a atras atenţia lui Lahm că a făcut declaraţii inoportune.
„Eu sunt căpitanul echipei naţionale. Philipp Lahm a făcut revendicări pe care eu le consider inoportune. Eram accidentat şi nu puteam să mă apăr. Oricum, există ierarhii care trebuie să fie respectate. Voi sta de vorbă despre acest lucru cu Philipp“, a precizat noul mijlocaş al lui Bayer Leverkusen, care are 33 de ani, cu şapte mai mulţi decât Lahm.
Michael Ballack nu a dorit să comenteze declaraţiile fostului mare internaţional german Lothar Matthaeus, recordmanul selecţiilor în reprezentativa „panzerelor“, care l-a sfătuit pe mijlocaşul lui Bayer să aibă decenţă şi să pună capăt carierei sale în naţionala Germaniei, care a evoluat foarte bine fără el la Campionatul Mondial.
Philipp Lahm a lăsat deoparte, pentru câteva zile, această dispută şi s-a căsătorit miercuri cu prietena sa Claudia Schattenberg, în cadrul unei ceremonii tipic bavareze, desfăşurate în localitatea Aying, situată în apropiere de München. Ceremonia civilă a avut loc la primăria din localitate şi a fost oficiată de primarul Johann Eichler.
Lahm şi Claudia Schattenberg au fost însoţiţi de o orchestră care a interpretat muzică populară bavareză, iar după ceremonie cei doi şi-au înscris numele în cartea de aur a localităţii. Ceremonia religioasă s-a desfăşurat miercuri după-amiază la Catedrala „Sf. Emmeran“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS