15.1 C
Craiova
luni, 20 mai, 2024
Știri de ultima orăSportPatrian Trifu: Vreau să fiu golgheter

Patrian Trifu: Vreau să fiu golgheter

Atacantul formaţiei de la „Depou“ şi-a propus să fie prolific în viitorul sezon competiţional, la finalul căruia consideră că echipa sa va ocupa un loc pe podium.

 

Patrian Trifu, unul dintre jucătorii care a surprins plăcut în ediţia trecută de campionat la Gaz Metan CFR Craiova, s-a declarat mulţumit de realizările sale, deşi consideră că putea să-şi ajute echipa mult mai mult.

„A fost un an bun, atât pentru mine, cât şi pentru echipă. Întotdeauna e loc şi de mai bine, însă, ţinând cont de faptul că a fost primul contact cu liga secundă pentru mulţi dintre noi, eu consider că a fost cel puţin mulţumitor. Am avut rezultatele acelea datorită lui «Jerry» Gane, un antrenor foarte bun în opinia mea, care a ştiut să ne motiveze şi ne facă să ne dorim victoria la fiecare meci. Am reuşit să marchez goluri, dar mă bucur că am pasat de multe ori decisiv, iar colegii au înscris. Se spune despre atacanţi că sunt egoişti, dar nu-i aşa. Eu nu am jucat pentru mine, ci pentru echipă. Mă bucur că am terminat pe locul şapte, dar dacă stau să mă gândesc câte puncte am pierdut aiurea sau din cauza arbitrajului, cred că ne puteam clasa şi mai bine", a spus vârful de 24 de ani, principalul marcator al „găzarilor".

„Abia aştept să începem pregătirile“

 

Aflat la Motru, Patrian Trifu susţine că s-a relaxat suficient în această vacanţă şi că este nerăbdător să reaia activitatea, propunându-şi să facă un sezon şi mai bun cu Gaz Metan CFR Craiova. „A fost foarte bine în vacanţă, chiar m-am relaxat. Am fost şi la mare cu prietenii, acum sunt acasă, la Motru, la părinţi, dar pot spune că abia aştept să începem pregătirile. Presimt că vom avea un sezon şi mai bun. Avem un obiectiv frumos şi sper să-l realizăm. Sincer, eu cred că suntem capabili să promovăm chiar de anul acesta. Depinde mult pe cine o să ne dea în serie, pe Pandurii, Alba Iulia, ar mai fi şi FC Argeş care trag la promovare, însă noi avem atuul că suntem foarte uniţi, avem un lot tânăr şi omogen şi un antrenor capabil. Vom avea un sezon mai greu decât precedentul, dar va fi, cu siguranţă, şi mai bun. Şi eu mi-am propus un obiectiv. Vreau să fiu golgheterul echipei. Nu îmi este teamă de concurenţă. Mă bucur că au fost aduşi jucători de valoare, pentru că avem şi mai multe şanse de a termina pe podium. Eu o să muncesc şi o să demonstrez că merit să fiu titular. Sper să fiu sănătos, că rezultatele o să vină. O să vedeţi că vom avea un sezon excelent", a conchis Trifu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS